Ook Fassbenders 'X-Men' contract loopt af

Maar de acteur staat open voor nog veel meer films.

Van een aantal acteurs is al bekend dat ze geen zin hebben in het maken van meer X-Men films, als ze klaar zijn met het aankomende X-Men: Apocalypse. Denk daarbij maar aan Jennifer Lawrence (Mystique) en Nicholas Hoult (Beast). In een interview met Variety ging nu ook Michael Fassbender in op zijn contract en verlangens verder te gaan als Magneto.

”Ik kan er wel honderd van maken,” vertelde Fassbender. ”Het contract staat voor drie films en dit is dus de laatste daarvan. Maar ik ben benieuwd hoe we daarna verder gaan.” Hij staat dus open voor een volgende film in de franchise. Maar de vraag is of Fox daar daadwerkelijk iets mee gaat doen. Niet alleen heeft de acteur het ontzettend druk, ook wordt er actief gewerkt aan een vernieuwing van de filmcast.

Zo zijn Sophie Turner (Jean Grey), Tye Sheridan (Cyclops), Alexandra Shipp (Storm) en Kodi Smit-McPhee (Nightcrawler) allemaal gecast als nieuwe leden van de franchise. De kans is groot dat zij voor meer films getekend hebben. Of Fassbender dus verder wil of niet, maakt in die zin weinig uit voor de studio.



NieuwsFilm

meest populair