Asa Butterfield de nieuwe 'Spider-Man'?

Volgens El Mayimbe wel, maar klopt het bericht?

Het lijkt erop dat Marvel wel eens heel dicht bij het vinden van zijn Spider-Man kan zijn. Volgens El Mayimbe is Asa Butterfield gekozen om de rol te gaan spelen. Hij was al langer de frontrunner, maar nu zou dus de definitieve beslissing op de 18-jarige jongen gevallen zijn. De studio en de acteur zouden op dit moment onderhandelen over de rol.

Toch meldt Justin Kroll van Variety dat de acteur samen met Tom Holland screentests gedaan heeft. Beiden hebben - net als andere mogelijke kandidaten - al onderhandeld voor de rol, maar zouden nu nog screentests doen. Butterfield zou wel hoog op de lijst staan, maar ook Tom Holland geldt volgens Kroll als frontrunner. En dan is er nog Borys Kit, van The Hollywood Reporter, die stelt dat Butterfield inderdaad nog niet getekend heeft.

Het lijkt er dus op dat de acteurs die als optie voor de rol gelden, nu in een tweede stadium van het castingproces zijn aangekomen. Ze hebben allemaal een contract onderhandeld en doen nu screentests voor het personage. Aan de hand daarvan wordt dan besloten wie de rol mag gaan spelen en hoeft er niet meer onderhandeld te worden.

Wie het ook wordt, de nieuwe Spider-Man zal snel te zien zijn. In Captain America: Civil War, zou het personage al te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair