Jared Hess maakt 'Micronations' met Jack Black

Het duo leverde in 2006 ook al de komedie 'Nacho Libre' af.

Hoewel Jared Hess (Napoleon Dynamite) in beeld zou zijn voor de nieuwe Spider-Man, heeft de regisseur inmiddels besloten wat zijn volgende film gaat worden. Het gaat om een komedie genaamd Micronations en Jack Black, met wie Hess ook al werkte aan Nacho Libre (2006), neemt de hoofdrol voor z'n rekening. Het scenario is afkomstig van Robert Snow en Christian Magalhaes, beiden bekend van de tv-serie New Girl.

Micronations gaat over de wereld van zogenaamde do-it-yourself-countries, d.w.z. kleine, zelfstandige gebieden die niet afhankelijk zijn van de Verenigde Staten. De bewoners hiervan beschouwen hun woongebied als een onafhankelijke natie. Het verhaal volgt een man (Black) die woont in Valoria, een "land" met twaalf inwoners. Hij is het hoofd van Defensie en moet aan de bak wanneer zijn land in een oorlog verwikkeld raakt met één van de buurlanden.

Voorafgaand aan Micronations brengt Hess Masterminds uit, een komedie met Kristen Wiig en Zack Galifianakis. Ook komt hij eerst nog met Don Verdeen met in de hoofdrol Sam Rockwell.



NieuwsFilm

meest populair