Duidelijke blik op kleine Yellowjacket en Ant-Man in nieuwe stills 'Ant-Man'

En in het "Amerikaansere" Ant-Man zien we mogelijk The Falcon en andere Avengers.

Naast de concept-art voor X-Men: Apocalypse heeft Empire Magazine ook een flinke reeks foto's geplaatst uit Marvel Studios' en Peyton Reeds Ant-Man. Via de foto's krijgen we onder meer een duidelijke blik op de twee voornaamste personages in de film: Paul Rudds titelpersonage en Corey Stolls slechterik Yellowjacket.

In het bijgaande artikel laat de vrouwelijke hoofdrolspeler Evangeline Lilly (Hope Van Dyne) zich uit over de scripts van de vroegtijdig vertrokken regisseur Edgar Wright en het gebruikte script voor de opgenomen versie van Ant-Man: "Ik ontmoette Paul in een klein restaurant in New York City en we spraken over hoe de film werd veranderd. Ik denk dat de meest duidelijke verandering tussen de twee scripts is dat Edgars versie zichzelf niet zo serieus nam. Het was grappig met veel gekkigheid en respectloos op een briljante manier, een stoeipartij van begin tot eind, op een klassieke Engelse wijze. De nieuwe is meer Amerikaans. Er is veel lichtzinnigheid, maar ook net zoveel emotie."

Tevens liet regisseur Reed zich onder meer uit over de mogelijke aanwezigheid van Anthony Mackie's The Falcon en andere Avengers: ""Dat is geheime informatie waar niet over wordt gesproken. Het is mogelijk."

Hieronder de cover(s) van Empire Magazine, inclusief de foto's uit het magazine.















Aanvullende belangrijke rollen zijn voor Michael Douglas, John Slattery, Judy Greer en Michael Peña. Vanaf 23 juli in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair