Poster 'Ant-Man': kleine superheld ontwijkt kogels op rug van vliegende mier

De kleine held over twee maanden op het grote doek.

Marvel Studios' Ant-Man verschijnt over een kleine twee maanden in de bioscoop en waarschijnlijk kunnen we ons vanaf nu opmaken voor de nodige promotionele uitingen. Hieronder een nieuw affiche met daarop uiteraard de kleine superheld, dit keer op de rug van een vliegende mier terwijl hij de nodige kogels ontwijkt.

De titelrol wordt ingevuld door Paul Rudd en hij krijgt hulp van namen als Michael Douglas (Dr. Hank Pym), Corey Stoll (Yellowjacket), Evangeline Lilly (Hope Van Dyne), John Slattery (Howard Stark), Judy Greer (Maggie), Michael Peña (Luis) en Hayley Atwell (Peggy Carter). De film van The Break-Up en Yes Man-regisseur Peyton Reed draait vanaf 23 juli in de Nederlandse (3D) bioscoop.

Klik voor een vergroting



In Ant-Man bezit de zwendelaar Scott Lang het verbazingwekkende vermogen om te krimpen in omvang maar tegelijkertijd zijn kracht enorm te versterken. Hij moet zijn mentor, Dokter Hank Pym, helpen om het geheim achter zijn spectaculaire Ant-Man pak te beschermen tegen een nieuwe generatie van bedreigingen. Tegenover ogenschijnlijk onoverkoombare obstakels, moeten Pym en Lang een overval plannen en uitvoeren die de wereld zal redden.

Hieronder overigens een fan-made poster, die minstens zo indrukwekkend is als bovenstaand biljet.



NieuwsFilm

meest populair