Nieuwe 'Transformers': graag een Cybertron-prequel of anders niet

Meningen bijzonder verdeeld over de filmreeks van Michael Bay.



Verleden week wierpen we via de POLL een blik op het steeds verder uitbreidende Transformers Cinematic Universe. Naast de films van Michael Bay krijgen we komende jaren ook een prequel en spin-offs aangeboden. Maar wat vinden jullie daarvan?

De vraag 'wat voor Transformers-film zie jij het liefst verschijnen?' liet vooral doorschemeren dat flink wat FilmTotaal'ers uitgekeken zijn op de filmreeks. Maar liefst 31 procent vinkte de optie 'De komende tien jaar (of langer) helemaal geen Transformers-film...' aan. De andere 69 procent van stemmers is verdeeld over de insteek van een volgende film. 29 procent ziet graag een prequel-film op Cybertron, 20 procent kijkt uit naar een complete reboot en nog steeds 18 procent staat in de rij voor een vijfde Transformers-film van Bay. Het meest opvallende is eigenlijk dat er maar twee procent zit te wachten op een spin-off over een bepaalde robot.

Mocht er dan toch een spin-off komen dat stemt het merendeel op een film over de Autobot-leider Optimus Prime. Ook films rond Grimlock en de Dinobots, Bumblebee en Megatron kunnen op enige steun rekenen. De optie 'Anders, namelijk...' werd voornamelijk aangeklikt om te onderstrepen dat een spin-off eigenlijk helemaal niet hoeft.

Hieronder de trailer van de game 'Transformers: War for Cybertron' (met dank aan YOLO), gevolgd door de Cybertron-scène uit Dark of the Moon.



NieuwsFilm

meest populair