Algemeen

Nieuwe 'Transformers': graag een Cybertron-prequel of anders niet

Meningen bijzonder verdeeld over de filmreeks van Michael Bay.

door Bram de Groot op 07.06.2015 om 13:00 in AlgemeenVerleden week wierpen we via de POLL een blik op het steeds verder uitbreidende Transformers Cinematic Universe. Naast de films van Michael Bay krijgen we komende jaren ook een prequel en spin-offs aangeboden. Maar wat vinden jullie daarvan?

De vraag 'wat voor Transformers-film zie jij het liefst verschijnen?' liet vooral doorschemeren dat flink wat FilmTotaal'ers uitgekeken zijn op de filmreeks. Maar liefst 31 procent vinkte de optie 'De komende tien jaar (of langer) helemaal geen Transformers-film...' aan. De andere 69 procent van stemmers is verdeeld over de insteek van een volgende film. 29 procent ziet graag een prequel-film op Cybertron, 20 procent kijkt uit naar een complete reboot en nog steeds 18 procent staat in de rij voor een vijfde Transformers-film van Bay. Het meest opvallende is eigenlijk dat er maar twee procent zit te wachten op een spin-off over een bepaalde robot.

Mocht er dan toch een spin-off komen dat stemt het merendeel op een film over de Autobot-leider Optimus Prime. Ook films rond Grimlock en de Dinobots, Bumblebee en Megatron kunnen op enige steun rekenen. De optie 'Anders, namelijk...' werd voornamelijk aangeklikt om te onderstrepen dat een spin-off eigenlijk helemaal niet hoeft.

Hieronder de trailer van de game 'Transformers: War for Cybertron' (met dank aan YOLO), gevolgd door de Cybertron-scène uit Dark of the Moon.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

bioshock300

Avatar

Dat laatste wat er gezegt werd in die laatste transformers over de makers van cybertron of de transformers daar moeten ze die films mee door laten gaan de transformers terug de ruimte in!!

ridjieddo

Avatar

bioshock300 "Dat laatste wat er gezegt werd in die laatste transformers over de makers van cybertron of de transformers daar moeten ze die films mee door laten gaan de transformers terug de ruimte in!!"


Wat?

Ed Crane

Avatar

"Nieuwe 'Transformers': graag een Cybertron-prequel of anders niet"

Of eigenlijk dus, gezien de score:

Nieuwe 'Transformers': graag niet of anders een Cybertron-prequel ;)

Roeltje

Avatar

Scherp Ed! ;)

Totalmovie

Avatar

Ik heb liever een Mask-verfilming.

https://www.youtube.com/watch?v=o2Z1yLO9C-Q

Goov25

Avatar

Ed Crane ""Nieuwe 'Transformers': graag een Cybertron-prequel of anders niet"

Of eigenlijk dus, gezien de score:

Nieuwe 'Transformers': graag niet of anders een Cybertron-prequel ;)"

Haha viel mij ook al op Smiley face

NieuwsFilm

meest populair