Algemeen

Smartphonespelletje 'Cut the Rope' wordt verfilmd

Het monstertje Om Nom snoept zich richting het witte doek.

door Jan-Peter Rook op 09.06.2015 om 13:15 in Algemeen
Het populaire computerspelletje Cut the Rope, dat onder meer op smartphones gespeeld kan worden, wordt verfilmd. ZeptoLab en Blockade Entertainment maken werk van een animatiefilm rondom Om Nom, een klein groen monstertje dat verzot is op zoetigheid.

De film zal gaan over de dertienjarige Evan, een jongen die een geheim pakje opent met daarin een levend, wetenschappelijk experiment. Het gaat om Om Nom, een schattig wezen dat continu verlangt naar zoetigheid. Nu hij vrij is, kan hij zich helemaal uitleven in het nietsvermoedende dorpje waar Evan woont. Laatstgenoemde en zijn zusje Jordan besluiten Om Nom te volgen, wat resulteert in een episch avontuur waarbij ze worden achternagezeten door overheidsagenten, duistere figuren en andere unieke personages.

De Cut the Rope-reeks begon in 2010 en werd sindsdien meer dan 700 miljoen keer gedownload. Het is de bedoeling dat je touw doorknipt en aan de hand van verschillende gadgets ervoor zorgt dat Om Nom zijn snoepjes krijgt. Inmiddels is er ook al een comicreeks en een geanimeerde webserie in het leven geroepen.

De film, die Om Nom zal gaan heten, moet ergens in 2016 uitkomen. Hieronder vind je de eerste poster:
5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Ken de spelletjes niet maar het kan wat leuks opleveren.
Verhaal klinkt leuk aleen hebben we dit al niet vaker gezien?

wat resulteert in een episch avontuur waarbij ze worden achternagezeten door overheidsagenten, duistere figuren en andere unieke personages. 

meanrat

Avatar

Dat was te verwachten. Het is ook zo'n snoepje!

aspers

Avatar

Hahaha, ja zo klinkt het inderdaad wel!

Spelletje is echt een aanrader! Zeer verslavend en leuk. :Y

DeMuizenkoning

Avatar

Het spelletje is leuk maar om hier nu een film van te maken... Ik sla hem in ieder geval over, zal sowieso wel redelijk kinderachtig worden.

NieuwsFilm

meest populair