Algemeen

Film over Cristiano Ronaldo in de maak

Een documentaire over een van de beste en arrogantste voetballers ter wereld.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jan-Peter Rook op 11.06.2015 om 17:31 in Algemeen
Hoewel hij in veel opzichten Lionel Messi voor zich moet dulden, heeft Cristiano Ronaldo wel met afstand het grootste ego binnen de huidige voetbalwereld. Het leven van de Real Madrid-speler zal later dit jaar besproken worden in een gloednieuwe documentaire. Ronaldo, zoals de film zal gaan heten, wordt geproduceerd door Asif Kapadia (Senna, Amy).

Ronaldo laat een jaar uit het leven van de Portugese wereldster zien. Regisseur Anthony Wonke trok onder meer naar Madrid, Lissabon, Madeira, Brazilië en de Verenigde Staten om het materiaal voor de documentaire te vergaren.

Ronaldo zal hoogstwaarschijnlijk rond het begin van het nieuwe voetbalseizoen uitkomen.
15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Haha geweldige man die Ronaldo,mijn persoonlijke favorite speler.
ik ben meer een bayern man!

Barbossas

Avatar

Is dit artikel door een pro-Messi fan geschreven? :P

Ben fan van Ronaldo, hij is het resultaat van doortrainen, in jezelf investeren en nooit opgeven. Alleen talent is niet genoeg, mooi dat daar nu een documantaire voer komt. Ga hem zeker kijken als het zover is!

StarWars2015

Avatar

Barbossas "Is dit artikel door een pro-Messi fan geschreven? :P

Ben fan van Ronaldo, hij is het resultaat van doortrainen, in jezelf investeren en nooit opgeven. Alleen talent is niet genoeg, mooi dat daar nu een documantaire voer komt. Ga hem zeker kijken als het zover is!"

Beetje overduidelijk ja :P Ook in de sub-titel op de voorpagina, "Een documentaire over een van de beste en arrogantste voetballers ter wereld.", Ronaldo heeft misschien een ego, maar arrogant? Ik kan zo een hele berg voetballers opnoemen die arroganter zijn, er is zelfs een hele club in Nederland die arrogantie heeft uitgevonden (Ajax).

Ben overigens wel benieuwd naar de documentaire, tijdje terug was er een over het leven van Messi, ook erg interessant T+)

DeMuizenkoning

Avatar

Ben meer een Messi fan ;) Talent heeft hij zeker en wat kan íe voetballen zeg, maar tegelijkertijd een gigantische zeurpiet en ijdeltuit.

Frietgezicht

Avatar

Ik denk dat Ronaldo zicht aftrekt bij dit nieuws.

Maar Messi is de beter voetballer en echt geboren met het talent.
Ronaldo heeft zich getraind tot de machine die hij is maar daar heb ik ook respect voor. Heerlijk toch 2 van zulke spelers.

sonnycorleone

Avatar

Frietgezicht "Ik denk dat Ronaldo zicht aftrekt bij dit nieuws.

Maar Messi is de beter voetballer en echt geboren met het talent.
Ronaldo heeft zich getraind tot de machine die hij is maar daar heb ik ook respect voor. Heerlijk toch 2 van zulke spelers."
'N jaar lang gevolgd van manicure naar kinky kapper naar pedicure enz! Neh er kan er maar 1 de beste zijn! Numero 10........

Frietgezicht

Avatar

sonnycorleone "'N jaar lang gevolgd van manicure naar kinky kapper naar pedicure enz! Neh er kan er maar 1 de beste zijn! Numero 10........"


Haha idd maar ik kijk het toch niet.
Las van de week opeens over een Fifa-film met goede acteurs erin waar ik nooit iets over gehoord heb en die ga ik ook niet kijken,maybe als ze er eentje maken over een paar jaar nadat alles uitgelekt is en afgehandeld is door de FBI.

StarWars2015

Avatar

sonnycorleone "'N jaar lang gevolgd van manicure naar kinky kapper naar pedicure enz! Neh er kan er maar 1 de beste zijn! Numero 10........"
La Décima?

mooffie

Avatar

Het ergste van Ronaldo is dat hij baalt wanneer z'n ploeggenoten scoren:


sonnycorleone

Avatar

StarWars2015 "La Décima?"
Lionel Andrés Messi Cuccittini

ridjieddo

Avatar

Frietgezicht "Haha idd maar ik kijk het toch niet.
Las van de week opeens over een Fifa-film met goede acteurs erin waar ik nooit iets over gehoord heb en die ga ik ook niet kijken,maybe als ze er eentje maken over een paar jaar nadat alles uitgelekt is en afgehandeld is door de FBI."


+1

Heerlijk hoe ze bij Voetbal International die filmpjes constant tonen van blatter die op zijn bek gaat, met zijn 'lets go FIFA' rot toch op. Hij had beter kunnen zeggen 'lets go to JAIL' met die hele corrupte achterban van hem (gaat helaas nevernooit gebeuren maar toch).

Robbepost

Avatar

Ronaldo is een extreem goede voetballer die helaas in de rust van een wedstrijd van kapsel veranderd. Ook erg jammer was toen ze vorig jaar de CL wonnen en hij de (overbodige middels een strafschop) 4-1 maakte, zijn torso liet zien...... best wel een ego ja.....

pmw84

Avatar

Ik ben jarenlang super fan van deze geweldige speler, maar man man man wat was het doelpunt van Messi tijdens de Copa del Rey mooi zeg.

ONGELOFELIJK ... kan er niks anders van zeggen !!!


Ronaldo en Messi zijn voor mij gewoon op een level de beste aller tijden. Beiden hebben hun positieve kanten op het veld en ik vind dat wij deze twee niet met elkaar moeten vergelijken. Elk van hen heeft een andere tactiek en doen waar zij goed in zijn.


Maar klopt, enigeeeeeeee minpunt van Ronaldo is (zoals eerder werd genoemd) dat hij baalt als zijn teamgenoten scoren! Als hij zijn karakter op het veld aanpast op de manier hoe hij het doet buiten het veld dan is hij zeker een GOD als Messi!


Ronaldo verdient deze film wel en verheug me erop en ik vind het zo triest als mensen Ronaldo of Messi "haten" en hun belachelijk maken op sociaalmedia. Want als "wij" ons beter dan hen voelen, waarom spelen wij niet voor deze clubs en waarom zijn wij niet zo rijk en goed als deze twee goden? Er moet een einde komen aan al deze hypocriete haatgevoel!


CR7 4ever!

filmgast

Avatar

Messi, Zlatan, Ronaldo. Maakt niets uit. Ze zijn allemaal steengoed. Ik zeg dit om niet over te komen als een Ronaldo fan. Door de jaren heen ben ik hem steeds meer gaan waarderen als ik hoor wat hij buiten het veld allemaal doet voor goede doelen, vrienden, familie. Wellicht dat hij door zijn uiterlijk de schijn heeft van arrogante kwal maar dat is meer het beeld dat hij heeft.

Of ik de film ga kijken is een tweede, even afwachten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair