Matthew Vaughn terug voor regie 'Kingsman 2'?

De regisseur werkt momenteel hard aan een (hopelijk) waardig script.

Ondanks dat de film niet op een bekend stripboek of product is gebaseerd of grote filmsterren bevat, kreeg Kingsman: The Secret Service het eerder dit jaar voor elkaar om wereldwijd een indrukwekkend bedrag van 400 miljoen dollar in het laatje te brengen. Afgelopen april gingen er al geruchten dat 20th Century Fox een vervolg wilde maken, maar nu heeft schrijver/regisseur Matthew Vaughns dit bevestigd:

''Nou, het goede nieuws is dat ik momenteel het script voor een vervolg schrijf. Als ik vind dat het script goed genoeg is, dan maken we de film. We werken er keihard aan om dat voor elkaar te krijgen.''

Naast een nieuwe Amerikaanse geheim agent in het tweede deel, is de kans groot dat Vaughn zelf opnieuw de regie voor zijn rekening zal nemen, ondanks het feit dat hij nooit eerder vervolgen op zijn films heeft geregisseerd:

''Ik houd ontzettend veel van deze personages en ik wil graag opnieuw met ze werken, dus ik denk dat ik mijn regel om geen vervolgen te regisseren zal moeten breken.''

De eerste Kingsman is gebaseerd op het kritisch bejubelde stripboek van Mark Millar en Dave Gibbons en gaat over een topgeheime spionage-organisatie die veelbelovende straatkinderen rekruteert voor een ultra-competitief trainingsprogramma dat dient om een wereldwijde dreiging tegen te gaan. De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Colin Firth, Samuel L. Jackson, Taron Egerton en Michael Caine.



NieuwsFilm

meest populair