Arnold Schwarzeneggers 'Guardian' centraal in featurette 'Terminator: Genisys'

Daarnaast ook nog drie nieuwe tv-spots met enkele nieuwe actiescènes.

Voornamelijk kennen we Arnold Schwarzenegger als de T-800, een humanoïde cyborg die terug in de tijd gestuurd wordt om de moeder van een toekomstig, invloedrijke vrijheidsstrijder over de kling te jagen. Dit was in de eerste Terminator film, waarna voor het vervolg de rollen omgedraaid werden en hij juist de opstandeling in zijn jongere jaren moest beschermen. Deze taak vervult hij wederom in het nieuwste deel, Terminator: Genisys, hoewel hij in de onderstaande featurette als de 'Guardian' verwezen wordt.

De cast en crew betitelt hem zo vanwege de relatie die hij met Sarah Connor (Emilia Clarke) heeft. Niet alleen treedt hij op als een beschermer, maar ook als een voogd en zelfs een ouder.



Daarnaast heeft Paramount Pictures ook nog eens drie kersverse tv-spots vrijgegeven die je hieronder kan zien.

Non-Stop

One of them

Forget


In plaats van Sarah Connor te elimineren gedurende haar tienerjaren, stuurt Skynet een Terminator nog verder terug de tijd in. Het verzet na-aapt die manoeuvre en hun goedaardige Terminator zegeviert de tweekamp en neemt Sarah onder zijn vleugels. Hij leert haar wat komen zal en bereidt haar voor op de onvermijdbare dag des oordeels. Op het moment dat de tijdlijn van de eerste film zijn intrede doet, is alles al anders. Sarah alsmede de verouderde T-800 kampen nog altijd met dezelfde dodelijke problemen die Skynet veroorzaakt. Soldaat Kyle Reese (Jai Courtney), gestuurd door John Connor (Jason Clarke), voegt zich bij het duo om de toekomst van de mensheid te verdedigen.

Of de film daadwerkelijk zo bijzonder is als James Cameron beweert, kunnen we 9 juli met onze eigen ogen beoordelen. Dan komt de film van regisseur Alan Taylor uit.

NieuwsFilm

meest populair