Een knuffelbeer wil 'n kind in eerste twee clips 'Ted 2'

Daarnaast bezoeken Ted en John (Mark Wahlberg) Samuel L. Jackson.

In Amerika wacht men met smart op het vervolg van de succesvolle komedie Ted, simpel en niet verrassend genoeg getiteld Ted 2. Ofschoon zij de film van Seth MacFarlane al eind deze maand kunnen bezichtigen, moeten wij nog tot 13 augustus wachten. Voor de liefhebbers die dat niet volhouden heeft Universal Pictures de twee onderstaande clips vrijgegeven om de pijn te stillen.

Het origineel draaide om de in Boston geboren John Bennett (Mark Wahlberg), die als kind een wens maakt die daadwerkelijk uitkomt: zijn teddybeer komt tot leven. Ted (ingesproken door MacFarlane) zorgt er daarentegen onopzettelijk voor dat John en zijn vriendin Lori (Mila Kunis) niet verder kunnen gaan met hun leven. In het vervolg wil Ted samen met zijn vriendin Tami-Lynn een baby krijgen. Naast het feit dat ze een spermadonor benodigen, wordt Ted niet door de wet als een mens erkent. Hierdoor kan hij ook niet in het huwelijksbootje stappen. Het beruchte duo trekt erop uit om juridische hulp te zoeken in de vorm van Amanda Seyfried.

Let's have a baby



Samuel L. Jackson


MacFarlane treedt wederom op als regisseur en schreef ook samen met Alec Sulkin en Wellesley Wild het scenario. Hoewel Mila Kunis hoogstwaarschijnlijk niet in de film zal opdraven, kunnen we wel Morgan Freeman, Giovanni Ribisi en Dennis Haysbert verwachten.

NieuwsFilm

meest populair