Achter de schermen bij prachtige openingsscène 'Spectre'

Kleurrijke 'Spectre'-vlog over Day of the Dead-parade in Mexico.

EON Productions, Metro-Goldwyn-Mayer en Sony Pictures Entertainment hebben een vierde vlog vrijgegeven over de opnames van de 24e Bond-film Spectre. De kleurrijke beelden laten een glimp zien van de opnames voor de openingsscène die zich afspeelt tijdens de Day of the Dead-optocht in Mexico.

De scène is opgenomen in Mexico City en gemaakt met behulp van meer dan 1.500 figuranten. Tijdens de scène ontmoet Daniel Craigs James Bond het personage Estrella, gespeeld door Stephanie Sigman.

In de video zien we uiteraard regisseur Sam Mendes, maar onder meer ook Jany Temime, Anna Terrazas en Kenny Crouch, die allen verantwoordelijken zijn over de vele uiteenlopende kostuums.


Naast de eerder genoemde acteurs zijn er rollen voor onder meer Rory Kinnear (Tanner), Naomie Harris (Miss Moneypenny), Ben Whishaw (Q), Christoph Waltz (Oberhauser), Léa Seydoux (Madeleine Swann), Monica Bellucci (Lucia Sciarra), David Bautista (Mr Hinx), Andrew Scott (Denbigh) en Ralph Fiennes als M. Spectre moet vanaf 6 november te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair