Eerste beelden Rogue in 'X-Men: Days of Future Past'

Een korte internationale promo is naar buiten gebracht.

20th Century Fox heft een internationale promo vrijgegeven voor de aankomende Rogue Cut van X-Men: Days of Future Past. Die is onderaan dit bericht in de speler te bekijken. De versie is bijzonder, omdat er maar liefst 17 minuten aan eerder niet vertoonde beelden ingevoegd zijn. Uit de bioscoopversie van de film werd Anna Paquins Rogue compleet gehaald en al haar scènes zijn voor deze versie teruggebracht.

De nieuwe versie van de film heeft daarnaast wat scènes met Ian McKellen als Magneto en Patrick Stewart als Professor X. Regisseur Bryan Singer wilde de personages een extra missie geven, waarin ook Rogue een rol speelt. Die beelden haalden de film om een aantal redenen niet, met als gevolg dat de ‘oude’ versies van de personages relatief weinig te doen hadden, op de laatste akte van iDays of Future Past na. Nu is er dus een internationale promo vrijgegeven voor de nieuwe versie van de film.


In X-Men: Days of Future Past nemen de X-Men het verspreid over twee tijdsperiodes op tegen een ongekend grote vijand. De strijd gaat verder dan alleen het overleven van de mutanten, maar ook van de mensheid. De best verdienende film ooit in de franchise (met een internationale verdienste van 748 miljoen dollar) is vanaf 14 juli verkrijgbaar op Blu-ray en Dvd.

NieuwsFilm

meest populair