Jason Segel mogelijk te zien in 'Collateral Beauty'

De film van regisseur Alfonso Gomez-Rejon bevat tot op heden Hugh Jackman en Rooney Mara.

Regisseur Alfonso Gomez-Rejon zit liever niet stil. In tv-land was hij eertijds werkzaam voor series zoals Glee en American Horror Story, inmiddels heeft hij al twee prenten klaar. Zijn The Town That Dreaded Sundown (welke als 'n remake/vervolg fungeert van het origineel uit 1976) is niet al te bijzonder in ontvangst genomen, maar dat kan niet gezegd worden over Me and Earl and the Dying Girl. Het komische drama won tijdens het Sundance Filmfestival enkele belangrijke prijzen. Niet gek dat Gomez-Rejon al druk bezig is met zijn derde film.

Een maandje terug lazen we dat zijn nieuwste project Collateral Beauty was. Hugh Jackman en Rooney Mara hadden zich aan de cast toegevoegd. Het lijkt er nu op dat komiek Jason Segel (Forgetting Sarah Marshall) ook een plaatsje heeft bemachtigd.

Collateral Beauty volgt een man in de reclamewereld die het slachtoffer wordt van een tragedie die hem dicht bij huis treft. Zijn collega's bekokstoven een onorthodox plan om hem uit zijn depressie te sleuren. En wat blijkt? Het werkt, maar niet op de manier die ze in gedachten hadden.

De opnames zullen, naar een script van Allan Loeb (21, The Dilemma), aanstaande herfst van start gaan.



NieuwsFilm

meest populair