Matthew Vaughn wil 'Hit-Girl' om 'Kick-Ass' af te ronden

Toch nog twee Kick-Ass films onderweg na het tegenvallende Kick-Ass 2?

Het is niet de eerste keer dat er wordt gesproken over een Kick-Ass spin-off rond het geliefde personage Hit-Girl. Kick-Ass-regisseur Matthew Vaughn rondt de reeks graag af met Kick-Ass 3, maar acht een goed ontvangen Hit-Girl noodzakelijk.

"We werken aan een idee voor een prequel waarin duidelijk wordt hoe Hit-Girl en Big Daddy uiteindelijk Hit-Girl en Big Daddy worden," aldus Vaughn (Kingsman: The Secret Service) tegenover Yahoo. "Als we die maken, dan is dit hopelijk een goedmaker voor de mensen die Kick-Ass 2 niet leuk vonden. Daarna kunnen we

Helemaal geen verkeerd bericht voor de liefhebber van Kick-Ass en Hit-Girl. Vaughn was wel realistisch over de termijn waarop een prequel eventueel zou kunnen verschijnen: "We moeten nu eerst het script goed krijgen. Het ligt nog ver voor ons, ik heb geen idee."

Ook gaf Vaughn (opnieuw) aan dat hij graag een regisseur als Gareth Evans (The Raid) de derde Kick-Ass ziet maken, uiteraard weer met Chloe Grace Moretz en Aaron Johnson in de belangrijkste rollen.



NieuwsFilm

meest populair