Meer stunts in trailer 'Mission: Impossible - Rogue Nation'

Het is tijd om het IMF op te heffen...

Er is weer een nieuwe actievolle trailer vrijgegeven voor Mission: Impossible – Rogue Nation. Ditmaal zien we de vliegtuigstunt, die al op setfoto’s en in ander promotiemateriaal voorbij kwam, aan het begin van de trailer. Tom Cruise’s Ethan Hunt hangt aan een opstijgend vliegtuig en hij heeft Simon Peggs Benji Dunn nodig om binnen te komen. Of en hoe dat lukt zien we uiteraard niet, net als bij veel van de andere stunts die in de trailer te zien zijn. De volledige actie valt uiteraard in de film te zien.

Maar Rogue Nation heeft natuurlijk ook een verhaal. Zoals Alec Baldwins gloednieuwe personage opmerkt, is de Impossible Mission Force (IMF) altijd aanwezig bij aanslagen die zogenaamd door het Syndicaat gepleegd zouden zijn. Tijd om de IMF op te heffen, vertelt hij en daarvoor wil hij Ethan Hunt hebben. Maar die is op missie en wil het Syndicaat, waarvan gedacht werd dat het niet bestond, neerhalen. ”Wanhopige tijden vragen om wanhopige maatregelen,” merkt Hunt op in de trailer.

Naast Cruise en Pegg spelen ook Jeremy Renner (William Brandt), Rebecca Ferguson (Ilsa), Ving Rhames (Luther Stickell) en Simon McBurney rollen in de door Christopher McQuarrie geregisseerde film. Mission: Impossible – Rogue Nation komt op 30 juli uit in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair