Ron Perlman: Geen crowdfunding voor 'Hellboy III'

Maar hij wil de film wel gemaakt zien worden.

Ron Perlman lijkt opnieuw begonnen te zijn met een campagne voor Hellboy III. Afgelopen week nog liet hij weten de film zo snel mogelijk te willen maken, maar dan niet met crowdfunding. De acteur vindt niet dat het de verantwoordelijkheid van fans is om de film te betalen. Maar toch vindt hij dat de film er moet komen en wel snel.

”Ik ga langzaam richting de leeftijd dat, als ik nog wat langer wacht, ik Hellboy III vanuit een rolstoel moet gaan maken,” grapte hij. Maar in een interview met Variety werd de acteur uiterst serieus. ”Ik zal je vertellen wat ik iedereen verteld heb. De Hellboy saga was altijd bedoeld als iets met een begin, een midden en een einde. En ik vind dat als je loyaal genoeg bent geweest om die twee films te kijken, je ook een slotfilm verdient.”

Over het verhaal vertelde hij al iets in het verleden, maar Perlman wilde dat nog wel eens uitleggen. ”Er komt een tijd, waarin hij [Hellboy] zijn lotsbestemming tegemoet moet treden, wat betekent dat hij het beest van de Apocalyps moet zijn. Of hij moet dat lot onderdrukken door hemzelf op te offeren, om zo niet de mensheid te verwoesten. En dat is het punt van de derde film en ik denk dat het de moeite waard is van het maken. Ik geloof ook dat het iets is wat we de fans verschuldigd zijn en ik ben daar erg duidelijk over geweest.”

Een belangrijk element in de reeks is Guillermo del Toro, die al vanaf het begin van de franchise verantwoordelijk is voor de films. Perlman heeft niet met Del Toro gesproken over de vernieuwde poging de film gemaakt te krijgen, maar waarom zou Del Toro niet terug willen keren? Hij heeft volgens Perlman een erg goed idee van wat er gedaan zou kunnen worden in de film en zou die vast wel willen maken.

Wat denken jullie? Moet de film er komen?

NieuwsFilm

meest populair