Negen personageposters 'Ant-Man'

En word de held in een verlengde tv-spot.

Over een klein maandje dan vliegt Marvel Studios' twaalfde deel in het Marvel Cinematic Universe in de bioscoopzaal in. Ant-Man dient tevens als afsluiter van 'Phase 2' van Marvels filmuniversum. Hieronder zie je - via Entertainment Weekly - zeven personageposter, maar we starten met een verlengde tv-spot.


Op de posters zie je achtereenvolgend Paul Rudd als de titelheld / Scott Lang, Abby Ryder Fortson als Langs dochter Cassie, Michael Douglas als zijn mentor Dr. Hank Pym, Evangeline Lilly als Hanks dochter Hope Van Dyne, Michael Peña als gevangene Luis, Corey Stoll als badguy Darren Cross, Bobby Cannavale als Langs vriend Paxton en Tip "T.I." Harris als ene Dave. De film van The Break-Up en Yes Man-regisseur Peyton Reed draait vanaf 23 juli in de Nederlandse (3D) bioscoop.












In Ant-Man bezit de zwendelaar Scott Lang het verbazingwekkende vermogen om te krimpen in omvang maar tegelijkertijd zijn kracht enorm te versterken. Hij moet zijn mentor, Dokter Hank Pym, helpen om het geheim achter zijn spectaculaire Ant-Man pak te beschermen tegen een nieuwe generatie van bedreigingen. Tegenover ogenschijnlijk onoverkoombare obstakels, moeten Pym en Lang een overval plannen en uitvoeren die de wereld zal redden.

NieuwsFilm

meest populair