Brute posters 'Terminator Genisys'; Schwarzenegger vindt trilogieplannen arrogant

Voorlopig is de ontvangst van de vijfde Terminator-film bedenkelijk...

Ondanks dat in de aftiteling van Terminator Genisys vermeld zou staan dat er een volgend deel gaat komen, is hoofdrolspeler Arnold Schwarzenegger daar nog niet helemaal mee bezig. De eerste recensies voorspelen sowieso niet veel goeds.

Op Rotten Tomatoes staat Genisys voorlopig op 40% (update) na 10 recensies. Toch enigszins opmerkelijk, aangezien Terminator-bedenker James Cameron recentelijk nog lovend was over de volgens hem "derde Terminator-film".

Schwarzenegger zei volgens Cinemablend het volgende over een vervolg op Genisys: "De studio denkt het misschien. Maar ikzelf denk altijd aan één film tegelijkertijd. Voor mij is het belangrijk dat mensen deze film gaan kijken, dat films succesvol zijn, met goede reviews. Dat mensen zich vermaken met de film en dat de wens van het publiek het verlangen creëert bij ons om er nog één te maken. Dit in plaats van arrogant te zeggen van 'hé, we doen er gewoon nog twee.'"

Frappant is dat Schwarzenegger eerder dit jaar heeft bevestigd dat hij terugkeert voor een vervolg. In Nederland verschijnt de film van Thor: The Dark World-regisseur Alan Taylor over twee weken in de bioscoop, de vervolgen staan gepland voor 19 mei 2017 en 29 juni 2018.

Laten we positief afsluiten met een toch best brute posters van Genisys:




NieuwsFilm

meest populair