Feesten met Minions tijdens de Nederlandse première

Universal Pictures en Illumination Entertainment presenteren de vrolijke 3D animatie-avonturenfilm voor de hele familie: Minions.

Afgelopen weekend vond de Nederlandse première plaats van de vrolijke 3D animatie-avonturenfilm Minions. Een film voor de hele familie. De feestelijke familiepremière vond plaats in Pathé Arena Amsterdam in aanwezigheid van de stemacteurs Chris Zegers, Karin Bloemen, Jon van Eerd, Abbey Hoes, Sipke Jan Bousema en Levi van Kempen.

"De Minions zijn te leuk. Ik heb allebei de films van Despicable Me gezien en ik heb zo gelachen," aldus Karin Bloemen.

"Het is ontzettend geestig. Ze zijn grappig, maar ze zijn ook slim. En die combinatie maakt ze levensgevaarlijk," vertelde Chris Zegers op de gele loper.

Foto's verwijderd

Naast de stemacteurs waren er nog veel meer bekende Nederlanders aanwezig. Onder andere Irene Moors, Dennis Weening, Natasja Froger en Boris Titulaer werden op de gele loper gespot.

Foto's verwijderd

Vanaf zaterdag vonden er al voorpremières plaats van de nieuwe bioscoopfilm, in zowel de originele als de Nederlands gesproken versie. Afgelopen weekend hebben maar liefst 100.000 Nederlanders de film in de bioscoop gezien.

Een kleine indruk van de Nederlandse première van Minions:



De Nederlandse trailers:





NieuwsFilm

meest populair