Ruth Wilson gecast in Avi Nesher- film

Golden Globe- winnares zal een psycholoog spelen, die een conferentie bezoekt in Jeruzalem.

Ruth Wilson heeft een paar goede jaren achter de rug met rollen in tv- serie Luther en haar Golden Globe- winnende rol in The Affair. Vandaag werd aangekondigd dat ze te zien zal zijn in de nieuwe film Past tense van Avi Nesher.

Deze Engelstalige productie van Nesher wordt geproduceerd door Anthony Bregman van Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Het zal gaan over een Amerikaanse psycholoog die naar Israël komt voor een conferentie, terwijl ze probeert een trauma uit het verleden een plekje te geven. Ze ontmoet in Jeruzalem een oude vriend van haar, van wie de vrouw terecht is gekomen in een cult. Zij vechten om de voogdij van hun kind, waarvan het leven in gevaar kan zijn als de vrouw bij de cult blijft.

Nesher maakte in de jaren zeventig onder meer de inmiddels klassieke film Halahaka. Daarna vertrok hij naar Hollywood om vijftien jaar geleden terug te keren naar Israël. Wilson vloog deze week naar Jerusalem om samen met Nesher locaties voor de film te bekijken. De opnames zullen dit najaar van start gaan.



NieuwsFilm

meest populair