Bryan Singer: 'X-Men: Apocalypse' is 'ware begin' van de X-Men

Plus een nieuw stuk concept art van de tombe van Apocalypse.

Bryan Singers X-Men: Apocalypse is een van de vele films die zijn opwachting zal maken tijdens Comic-Con in San Diego volgend weekend. Singer sprak dit weekend met Entertainment Weekly over de film en gaf aan dat Apocalypse niet alleen het einde is van de zes hoofdzakelijke X-films, maar ook een soort nieuwe begin voor de echte X-mannen (en vrouwen). Aldus Singer:

''Dit is een soort einde voor de zes X-Men films en een potentieel nieuwe begin voor jongere, nieuwe personages. Dit is het ware begin van de X-Men. Dit is hoe het gebeurt.''

In het nieuwste nummer van EW is ook een nieuw stuk concept art te zien, waarop we de tombe van Apocalupse zien. De Egyptische mutant zou al enkele duizenden jaren in de tombe liggen, tot hij wordt gewekt door een stel ongenode gasten.

Terugkerende castleden in Apocalypse zijn o.a. James McAvoy als Professor X, Michael Fassbender als Magneto, Jennifer Lawrence als Mystique, Nicholas Hoult als Beast, Rose Byrne als Moira McTaggert en Evan Peters als Quicksilver. Nieuwe toevoegingen zijn Oscar Isaac als schurk Apocalypse, Alexandra Shipp als Storm, Sophie Turner als Jean Grey, Tye Sheridan als Cyclops, Kodi-Smit McPhee als Nightcrawler, Ben Hardy als Angel, Lana Condor als Jubilee en Olivia Munn als Psylocke.

X-Men: Apocalypse draait vanaf 19 mei 2016 in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair