Acteur Irwin Keyes overleden

Was onder meer te zien in de cultfilm 'House of 1000 Corpses', 'Intolerable Cruelty' en Woody Allens 'Stardust Memories'.

Acteur Irwin Keyes is overleden op 63- jarige leeftijd, meldt Variety. Zijn nicht Rene Galarza maakte het nieuws via haar Facebook pagina bekend. “Vanmorgen vroeg heeft mijn familie te horen gekregen dat voor onze geliefde oom, broer, teamgenoot en vriend, Irwin Keyes, het doek is gevallen,"schreef zij. "Hij is nu een engel voor ons allen en hij zal over ons waken."

Keyes begon zijn carrière in 1978 en was te zien in vele series zoals The Jeffersons, Moonlighting, Married… with Childeren, Growing Pains en On the Air. Hij speelde ook rollen in films als de culthit House of 1000 Corpses uit 2003, The Warriors en Stardust Memories. Een van zijn bekendste rollen was die van de astmatische huurmoordenaar in Intolerable Cruelty van de Coen Brothers.

Keyes overleed aan de gevolgen van acromegalie, een zeldzame aandoening door een teveel aan groeihormonen dat in de klieren wordt aangemaakt. Dat maakte zijn manager Phil Brock van de Studio Talent Group bekend.



NieuwsFilm

meest populair