SDCC: Video maakt ons bekend met 'Warcraft'-stad Azeroth

En Duncan Jones wil graag twee vervolgen maken.

In de aanloop naar het Comic-Con panel van Warcraft, wordt er flink aan promotie gedaan. Zo mocht regisseur Duncan Jones vertellen graag nog twee vervolgen te willen maken en is er een interessante VR-app gelanceerd die ons bekend moet maken met de stad Azeroth. En er zijn wat beelden van de Comic-Con, met beelden van de film.

In een reeks interviews maakte Duncan Jones kenbaar graag vervolgen te willen maken. Maar eerst is hij nog druk bezig met de post-productie van Warcraft de komende maanden. Tussendoor wil hij zijn passieproject Mute maken, waar hij al jaren aan werkt. En daarna komen er nog twee vervolgen van de hand van Jones.


Warcraft laat de eerste keren dat mensen en Orcs elkaar ontmoeten zien. Dat leidt tot weinig positiefs, want de film laat zien hoe mensen een nieuwe woonplek zoeken en dat heeft al snel vijandelijkheden met andere stammen tot gevolg. Rollen in de film zijn voor Dominic Cooper, Ben Foster, Travis Fimmel, Paula Patton, Toby Kebbell en Rob Kazinsky. Warcraft draait vanaf 24 maart 2016 in de bioscopen.







Lees hier al ons andere SDCC nieuws terug.

NieuwsFilm

meest populair