Opnames Ben Afflecks 'Live By Night' gaan in november van start

Alweer de vierde film die de acteur zal regisseren.

Warner Bros. Pictures heeft officieel het groene licht gegeven aan Live By Night, de thriller die Ben Affleck zal regisseren voor de studio. Ook is bekendgemaakt dat de opnames van de film zullen beginnen in november.

Live By Night is gebaseerd op het gelijknamige misdaadverhaal van auteur Dennis Lehane (die ook Gone Baby Gone schreef) en gaat over de zoon van een prominente politieagent die zijn familie de rug heeft toegekeerd om als crimineel aan de slag te gaan.

Het heeft door zijn rollen in films zoals Gone Girl, The Accountant en Batman v. Superman even geduurd voordat Affleck zich kon binden aan de regie van Live by Night, maar nu is het dan eindelijk zo ver. De komende vier maanden zal Affleck zich bezighouden met het afronden van het script van deze film.

Het is vooralsnog de bedoeling dat Sienna Miller, Zoe Saldana en Elle Fanning rollen zullen spelen in de film, maar dit moet nog officieel bevestigd worden. Leonardo DiCaprio, Jennifer Todd en Jennifer Davisson Killoran zullen Live by Night produceren..



NieuwsFilm

meest populair