SDCC: Marvels Joe Quesada over Spider-Mans pak

Hij heeft het pak gezien en vindt het geweldig.

IGN sprak met Marvel Studio’s COO Joe Quesada over het nieuwe kostuum van Spider-Man acteur Tom Holland. Hij was er erg positief over, net als over de ideeën die de studio heeft over de nieuwe franchise die opgebouwd wordt rond de webslingeraar. ”Het ziet er geweldig uit!” vertelde Quesada.

”Ik heb veel design werk dat voor het kostuum gedaan is gezien. Ik denk dat er elementen aan zitten, waardoor mensen van hun stoel vallen en denken, ‘Ah, dus Marvel maakt Spider-Man.” Om vervolgens nog wat te vertellen over hoe erg hij uitkijkt naar de film en wat voor plannen de filmstudio’s Sony en Marvel hebben.

”Het is Spider-Man! Wat is daar niet geweldig aan? Ik kan me niet voorstellen dat er iemand op Aarde is, die zich niet kan identificeren met een aspect van Spider-Man of Peter Parker. Volgens mij is hij in elk opzicht Marvels Micky Mouse. Hij is dat icoon waar we zoveel van wat we hebben op gebaseerd is, dus om een film met onze partners van Sony te mogen maken is fenomenaal en opwindend. Ik ken Kevin Feige en zijn team en ze hebben geweldige ideeën en een paar mooie theorieën waar we ons allemaal aan meegewerkt hebben. Wat leuk is aan Spider-Man is dat je daar zit en je hebt een creatieve vergadering en iedereen heeft zoiets van, ‘Hoe is dit idee? Ja, natuurlijk! Dat moeten we doen, dat is Spider-Man!’ We hebben allemaal dezelfde gedachten over Spider-man want er zijn bepaalde aspecten aan het personage die gewoon iconisch zijn en perfect vanaf het moment dat het personage gemaakt is. “

Hieronder de video van het interview.


Lees hier al ons andere SDCC nieuws terug.

NieuwsFilm

meest populair