SDCC: Epische trailer 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

We zien Wonder Woman in actie en veel strijd tussen Batman en Superman! (UPDATE: Nu met poster!)

Update: Er is ook een poster vrijgegeven, die je onderaan dit bericht kan bekijken.

Het zat er al dik in. Tijdens het Comic Con panel voor Batman v Superman: Dawn of Justice heft Warner Bros. een 3,5 minuten durende trailer vrijgegeven. Hieronder de volledige trailer, die erg snel na vertoning tijdens het panel online werd gezet. De film van regisseur Zack Snyder geldt als startschot voor een breder DC-filmuniversum, met een heleboel superhelden verzameld.

Zo krijgen we naast Batman (Ben Affleck) en Superman (Henry Cavill) ook personages als Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) en The Flash (Ezra Miller) te zien. In de trailer zien we voor het eerst beelden van Wonder Woman in actie en zijn er veel beelden van de epische strijd die we zullen zien tussen Batman en Superman.

Andere belangrijke elementen in het onderstaande: het verleden van Batman (die al met de Joker gevochten blijkt te hebben en de Joker heeft Robin vermoord) en de Amerikaanse regering die niet zeker weet wat ze moet doen met iemand zo krachtig als Superman. Voordat we te lang doorgaan hieronder de lange trailer!

Uit angst voor het handelen van een god-achtige superheld die aan niemand verantwoording hoeft af te leggen, neemt Gotham City’s eigen formidabele en krachtige burgerwacht het tegen Metropolis’ meest vereerde redder op. Tegelijk worstelt de wereld met de vraag wat voor held het nodig heeft. En met een oorlog die tussen Batman en Superman woedt, komt snel een nieuwe dreiging op, die de mens in groter gevaar dan ooit tevoren brengt. Batman v Superman: Dawn of Justice gaat op
24 maart 2016 in première.



Lees hier al ons andere SDCC nieuws terug.

NieuwsFilm

meest populair