Events & Festivals

SDCC: Epische trailer 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

We zien Wonder Woman in actie en veel strijd tussen Batman en Superman! (UPDATE: Nu met poster!)

door Jim Pedd op 11.07.2015 om 21:10 in Events & Festivals
Update: Er is ook een poster vrijgegeven, die je onderaan dit bericht kan bekijken.

Het zat er al dik in. Tijdens het Comic Con panel voor Batman v Superman: Dawn of Justice heft Warner Bros. een 3,5 minuten durende trailer vrijgegeven. Hieronder de volledige trailer, die erg snel na vertoning tijdens het panel online werd gezet. De film van regisseur Zack Snyder geldt als startschot voor een breder DC-filmuniversum, met een heleboel superhelden verzameld.

Zo krijgen we naast Batman (Ben Affleck) en Superman (Henry Cavill) ook personages als Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) en The Flash (Ezra Miller) te zien. In de trailer zien we voor het eerst beelden van Wonder Woman in actie en zijn er veel beelden van de epische strijd die we zullen zien tussen Batman en Superman.

Andere belangrijke elementen in het onderstaande: het verleden van Batman (die al met de Joker gevochten blijkt te hebben en de Joker heeft Robin vermoord) en de Amerikaanse regering die niet zeker weet wat ze moet doen met iemand zo krachtig als Superman. Voordat we te lang doorgaan hieronder de lange trailer!

Uit angst voor het handelen van een god-achtige superheld die aan niemand verantwoording hoeft af te leggen, neemt Gotham City’s eigen formidabele en krachtige burgerwacht het tegen Metropolis’ meest vereerde redder op. Tegelijk worstelt de wereld met de vraag wat voor held het nodig heeft. En met een oorlog die tussen Batman en Superman woedt, komt snel een nieuwe dreiging op, die de mens in groter gevaar dan ooit tevoren brengt. Batman v Superman: Dawn of Justice gaat op
24 maart 2016 in première.
Lees hier al ons andere SDCC nieuws terug.

87 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Bilbo

Avatar

Ik zal eerlijk toegeven dat ik dit met open mond heb zitten kijken. Wauw, werkelijk spectaculair :W !! Zeker visueel is dit heel mooi, maar dat is ook het grote pluspunt van Snyder. Met een goed script en Snyder's visuals kan dit een behemoth van een film worden. Prachtig!

rvg1983

Avatar

Man of Steel vond ik niet bepaald een geweldige film.
Maar damn, dit ziet er fantastisch uit!

adofmirosch

Avatar

Is de term episch waard! Goede trailer woord sowieso een van de beste blockbusters van 2016!.

'Joker heeft Robin vermoord' ik weet hier een toffe spoiler over :P

Ereptile

Avatar

Mooie trailer!!!! :W

FilmMaster

Avatar

Enorm episch gewoon.
Top.

Muufley

Avatar

Nielsgibby10 "Oke ik ben weer siked"


Wtf is "siked"??

StarWars2015

Avatar

Na de teaser waar ik mijn twijfels over had, ziet dit er toch uitstekend uit!

StarWars2015

Avatar

Na de teaser waar ik mijn twijfels over had, ziet dit er toch uitstekend uit!

DeMuizenkoning

Avatar

Nou Airbender, je mag dit geweldig vinden zoals al het andere DC nieuws, maar ben het nu dan toch eens helemaal met je eens als dat het geval is; geweldige trailer! Vond de eerste trailer wat slap maar dit: :W Kijk nu niks meer, genoeg gezien, ben overtuigd :+

Thyplosion

Avatar

Wow. Gewoon wow. Twee van de beste trailers (deze en SW) die ik ooit heb gezien, in één jaar. Dit ziet er fenomenaal uit zeg.

Klapper

Avatar

Fokking bruut Smiley face

DeathShot

Avatar

Deze trailer is zo geweldig dat ik het elke dag ga kijken

Kayton

Avatar

Wauw, dit ziet er erg goed uit. Dit wordt ongetwijfeld een film voor in de bioscoop.

Ed Crane

Avatar

Gelukkig heeft DC hier niet 12 films voor nodig, veelbelovend T+)

Roeltje

Avatar

Haha, ondanks iedereen hier ga ik de trailer NIET kijken. Smiley face Zo kan ik nog meer verrast worden in de bios.

Maar ach ja, ik zal vast wel eens een trailer in de bioscoop tegenkomen :P

M0vieFreak

Avatar

EPIC!!! :W Ziet er geweldig goed uit! Ik heb alle vertrouwen in Zack Snyder en de acteurs! Dit word een epische film! Onwijs zin in! T+)

YOLO

Avatar

Deze trailer was veel overtuigend voor mij.

rvg1983 "Man of Steel vond ik niet bepaald een geweldige film.
Maar damn, dit ziet er fantastisch uit!"
Ja mee eens.

Scheerzeep

Avatar

Mmmhm... lijkt me persoonlijk niet heel erg leuk. Heb 'Man of Steel' nog nooit gezien, maar als ik de reacties op die film vergelijk met deze trailer, dan kom ik tot de conclusie dat dit waarschijnlijk weer veelte overdreven is. Daarbij vind ik sommige beelden er erg slecht uitzien, qua kleur en echtheid.

Het zal vast wel episch en bruut worden allemaal, maar ik ben niet bepaald overtuigd dat dit dé superheldenfilm wordt van 2016 om naar uit te kijken.

Thyplosion

Avatar

Scheerzeep "Mmmhm... lijkt me persoonlijk niet heel erg leuk. Heb 'Man of Steel' nog nooit gezien, maar als ik de reacties op die film vergelijk met deze trailer, dan kom ik tot de conclusie dat dit waarschijnlijk weer veelte overdreven is. Daarbij vind ik sommige beelden er erg slecht uitzien, qua kleur en echtheid.

Het zal vast wel episch en bruut worden allemaal, maar ik ben niet bepaald overtuigd dat dit dé superheldenfilm wordt van 2016 om naar uit te kijken."


Het is echt een voortzetting van de toon van Man of Steel. Als je die niet gezien hebt snap ik dat dit misschien een ietwat bevreemde stijl is. Ook, dit leunt zwaarder op wat er in Man of Steel gebeurd dan ik zelf van tevoren aannam. Als je die gezien hebt zal deze trailer je overtuigen denk ik.

Thyplosion

Avatar

airbender "Wat ben ik blij dat ik mij een DC fan mag noemen. En wanneer de film uitkomt, en alle haters zich naar de DC side keren, kan ik met trots zeggen dat ik de eerste, de echte ben."


Hahahaha. Ik denk eigenlijk dat er maar weinig puristen zijn. Studio's zijn slechts namen voor velen, deze mensen denken in superhelden. Zijn er op deze site bijvoorbeeld echt mensen die anti-marvel of anti-DC zijn ? Ik kijk zelf echt liever naar de geleverde producten.

Chrischzz

Avatar

Tja.. de trailer van MoS was ook erg goed.. de film uiteindelijk toch niet zo episch als gehoopt..


De muziek van deze trailer is dan wel weer erg goed, vindt ik.

En siked.. is eigenlijk psyched..

Glennekeeeee

Avatar

Thyplosion "Hahahaha. Ik denk eigenlijk dat er maar weinig puristen zijn. Studio's zijn slechts namen voor velen, deze mensen denken in superhelden. Zijn er op deze site bijvoorbeeld echt mensen die anti-marvel of anti-DC zijn ? Ik kijk zelf echt liever naar de geleverde producten."+1

vond de trailer sterk maar niet episch, het middenstuk zakte toch wat in maar bij begin en einde was ik wel overtuigd en onze ex mark zuckerberg zal ook wel overtuigen, dat heb ik ook al gezien

Ed Crane

Avatar

Thyplosion "Hahahaha. Ik denk eigenlijk dat er maar weinig puristen zijn. Studio's zijn slechts namen voor velen, deze mensen denken in superhelden. Zijn er op deze site bijvoorbeeld echt mensen die anti-marvel of anti-DC zijn ? Ik kijk zelf echt liever naar de geleverde producten."


Hoe dan ook, toch wel verstandig van Marvel dat ze snel Captain America 3 in Avengers 2.5 hadden veranderd :+

Muufley

Avatar

airbender "Wat ben ik blij dat ik mij een DC fan mag noemen. En wanneer de film uitkomt, en alle haters zich naar de DC side keren, kan ik met trots zeggen dat ik de eerste, de echte ben."


De eerste echte wat? Waar heb je het over?

Ed Crane

Avatar

Muufley "De eerste echte wat? Waar heb je het over?"


Hij onthult dat hij bijna een eeuw oud is ;)

LOCKDOWN

Avatar

HOLY SHITTT!!! EFFIN EPIC!!! Een van de beste trailers ooit!

Glennekeeeee

Avatar

airbender "Mijn favoriete shot uit de trailer is 0:11 wanneer Superman naar beneden komt."


dat was eigenlijk eeb van de weinige shots waarvan ik dacht: dat kan nog beter qua effects

Glennekeeeee

Avatar

Ed Crane "Hoe dan ook, toch wel verstandig van Marvel dat ze snel Captain America 3 in Avengers 2.5 hadden veranderd :+"


ik denk dat na de sterk ontvangen CA2 mensen ook gerust naar een nieuwe normale captain america hadden willen gaan zien hoor

Ereptile

Avatar

Ondertussen is de trailer van de Suicide Squad ook al gelekt!!! :D Staat op Comicbookmovie ;)

Hancock

Avatar

Deze trailer.... Ik hou van Marvel en Dc Comics maar in filmwereld. Ben ik totaal niet te spreken over Marvel Disney .

DC :W

Ed Crane

Avatar

Ereptile "Ondertussen is de trailer van de Suicide Squad ook al gelekt!!! Staat op Comicbookmovie"Yep: klik!

Wel een cam-versie, gefilmd vanuit een hoek en een flinke afstand, maar toch. Voor wie BvS misschien al wat duister vond...

ISIM

Avatar

Gruwelijk gruwelijk gruwelijk. Wat een trailer, dit ziet er zo Epic uit. Laatste shot is gewoon zo freaking bad-ass. DC rules. Marvel is je het ook wend of keert te kinderachtig.

thehungergames

Avatar

Ed Crane "Yep: klik!

Wel een cam-versie, gefilmd vanuit een hoek en een flinke afstand, maar toch. Voor wie BvS misschien al wat duister vond..."


Dat ziet er net zoals deze trailer echt fenomenaal uit. Hopelijk komt er ook snel een HD-versie online.

Hancock

Avatar

ISIM "Gruwelijk gruwelijk gruwelijk. Wat een trailer, dit ziet er zo Epic uit. Laatste shot is gewoon zo freaking bad-ass. DC rules. Marvel is je het ook wend of keert te kinderachtig."


Veeeeeelste kinderachtig !

Hancock

Avatar

airbender "Tussen al die flauwe Marvel Studio films is een serieuze superhelden film verfrissend he. Daarom kijk ik ook ontzettend uit naar de nieuwe Fantastic Four."


En ook ben ik benieuwd naar de nieuwe X-Men. Allemaal ook Marvel maar niet door Disney Marvel.
Conclusie Disney Marvel sucks

DeMuizenkoning

Avatar

airbender "Tussen al die flauwe Marvel Studio films is een serieuze superhelden film verfrissend he. Daarom kijk ik ook ontzettend uit naar de nieuwe Fantastic Four."


Helemaal mee eens! Wel grappig dat je eerst zei niet de trailer ging kijken en er nu maar niet over ophoudt :E maar ja, de trailer is ook geweldig! Ook de Suicide Squad trailerziet er gigantisch gaaf & bruut uit, heerlijk die wat serieuzere en donkere superhelden films, Marvel zorgt (hoogstens) voor goed vermaak maar hoogstaand zijn hun films niet te noemen, dit daarentegen kunnen toch wel echt goeie films worden. Maar nu maar niet teveel doordraven, ik verwachte persoonlijk ook veel van Man of Steel maar was toch wel ontevreden over het uiteindelijke resultaat....

Ed Crane

Avatar

Ed Crane "Yep: klik!

Wel een cam-versie, gefilmd vanuit een hoek en een flinke afstand, maar toch. Voor wie BvS misschien al wat duister vond..."


Hancock

Avatar

Ed Crane "
"


Jah

Ed Crane

Avatar

Hancock "Jah"


...and it's back!

Dus wees snel voor 'ie voorgoed verdwijnt.

YOLO

Avatar

Andere belangrijke elementen in het onderstaande: het verleden van Batman (die al met de Joker gevochten blijkt te hebben en de Joker heeft Robin vermoord)
Na voor mij een 2e kijkbeurt zag ik het pas.

afbeelding

horizon

Avatar

Ai.

De eerste trailer was goed gebracht en maakte me erg nieuwsgierig. Deze trailer verklapt alweer eens het hele verhaal.
Wel opvallend dat trailer 1 Superman als bad-guy neerzette en deze zowel Batman als Superman. Hoewel het tweede gedeelte van deze trailer het meer in balans bracht. Denk dat dat het meest belangrijke punt van de film wordt.

benjamin

Avatar

Ed Crane "Hoe dan ook, toch wel verstandig van Marvel dat ze snel Captain America 3 in Avengers 2.5 hadden veranderd :+"
Want anders was die film geflopt?

ISIM "Marvel is je het ook wend of keert te kinderachtig."

Hancock "Veeeeeelste kinderachtig !"
Wat was er zo vreselijk kinderachtig aan The Winter Soldier?

airbender "En wanneer de film uitkomt, en alle haters zich naar de DC side keren"
Dat gaat dus niet gebeuren.

Ed Crane

Avatar

benjamin "Want anders was die film geflopt?"


In ieder geval ondergesneeuwd. Disney/ Marvel wil qua succes logischerwijs meer dan een film die 'niet flopt'. Marvel heeft niet voor niets duidelijk geprobeerd er snel inhoudelijk iets soortgelijks tegenover te zetten.

Scheerzeep

Avatar

Sinds wanneer is 'Captain America 3: Civil War' omgedoopt tot 'The Avengers 2.5'? Ik lees er nergens iets van.

nietselam

Avatar

Ik ben ook "Siked". Dat is goed toch?:P

Rolo2013

Avatar

Kom op jongens, de hele tijd aanhalen dat Marvel kinderachtiger is....

Het kan toch langs elkaar bestaan, ik vind melkchocolade ook net zo lekker als witte chocolade ;)

Denk dat het ook wel goed is, dat Marvel globaal gezien meer "kleur en vrolijkheid" heeft en de DC films wat donkerder zijn. En DC moet het ook nog maar even doen, Marvel heeft al een hele rij films uitgebracht en algemeen gezien met veel succes en deze film word pas de 2de voor DC Cinematic Universe.

Man of Steel vond ik tof maar had er meer van verwacht, de grootschalige vernieling aan het einde was een beetje, niet-Superman wat veel mensen ook vonden, wel mooi en goed dat ze daar op verder gaan als Bruce Wayne aanwezig is bij het eindgevecht en een nieuwe Robin vast houd?

Trailer is inderdaad wel erg indrukwekkend en ik heb wel goede hoop, van dag 1 vond ik Ben Affleck goed gecast, in tegenstelling tot veel mensen die ik ken maar....trailers zijn soms beter dan de film dus ook beetje duimen dat dat hier niet het geval is ;)

Jurgen51

Avatar

Ik werd meer enthousiast van de eerste trailer....

Ed Crane

Avatar

airbender "Aangezien dat je enige voorbeeld is, neem ik aan dat je toegeeft dat de rest wel kinderachtig is? :+"


The Incredible Hulk is ook niet kinderachtig. Die had Tim Roth met zo extreem veel über-steroïden dat z'n skelet door z'n huid heen naar buiten begon te groeien. Kijk, dat is nog eens een badguy :+

Brein8998

Avatar

Deze trailer geeft veel hoop voor de toekomst van DC.

Ik persoonlijk vind het juist leuk dat er flinke diversiteit zit in Marvel en DC. Marvel is luchtig en grappig, DC is duister. Ik persoonlijk ben fan van Marvel én DC. Ik was alleen niet zo'n fan van Man Of Steel. Maar batman v superman, ziet er in ieder geval top uit.

Brein8998

Avatar

airbender "Wat ben ik blij dat ik mij een DC fan mag noemen. En wanneer de film uitkomt, en alle haters zich naar de DC side keren, kan ik met trots zeggen dat ik de eerste, de echte ben."

Hahahahaha wat de hell zeg jij allemaal O+

Secret1994goesFilm

Avatar

Trailer is inderdaad stukken beter dan teaser.
SUper om Affleck als de brede zakenman 'Bruce Wayne' te zien :D
Ook denk ik dat de scenes van Wonderwoman gewoon flashbackscenes zijn, dat ze deze film rustig als normaal personage blijft.

Poster vind ik niet zo mooi... Batman lijkt precies een vogel

JamesBond

Avatar

Wauw, wat ziet dit er episch uit zeg! :W Mijn verwachtingen zijn van "ik ben hier erg benieuwd naar," in één keer veranderd in "wat kijk ik hier ontzettend naar uit!" Prachtige beelden, fantastische muziek: het lijkt erop dat het niet meer fout kan gaan! Maar laten we realistisch blijven, 'Man Of Steel' zag er van tevoren ook geweldig uit, maar de film zelf was een heel stuk minder! Ik ben toch een beetje bang dat dat hier ook het geval kan gaan zijn, maar laten we hopen dat de film net zo episch gaat worden als de trailer doet vermoeden! T+)

Zolang ze de strijd tussen Batman en Superman goed in beeld weten te brengen en spannend weten te maken, kan dit een meesterwerkje worden!

benjamin

Avatar

Ed Crane "In ieder geval ondergesneeuwd."
Dat is allemaal zeer voorbarig - er werd ook verondersteld dat Age Of Ultron het grote hoogtepunt van "phase two" ging worden maar uiteindelijk is dat voor velen The Winter Soldier geworden. En als je niet ondergesneeuwd wil worden is het misschien handiger iets te doen dat minder vergelijkbaar is.

airbender "Aangezien dat je enige voorbeeld is, neem ik aan dat je toegeeft dat de rest wel kinderachtig is? :+"
Als er een tegenvoorbeeld is, kun je alvast niet zeggen dat films van Disney/Marvel in het algemeen te kinderachtig zijn. Wat de andere films betreft, vind ik vooral dat vermaak en kinderachtigheid niet exact hetzelfde zijn.

Artificialis

Avatar

Indrukwekkend. Het ziet er naar uit dat het DC Cinematic Universe eindelijk op gang begint te komen.

Ed Crane

Avatar

Benjamin "Dat is allemaal zeer voorbarig"


Disney-Marvel vindt blijkbaar van niet

Benjamin "- er werd ook verondersteld dat Age Of Ultron het grote hoogtepunt van "phase two" ging worden maar uiteindelijk is dat voor velen The Winter Soldier geworden."


Wat is je punt hier precies? Dat ze van Cap3 beter niet Avengers 2.5 hadden kunnen maken omdat Cap2 goed was en Avengers 2 duidelijk tegenviel? Zou je best gelijk in kunnen hebben ;) Toch ben ik wel benieuwd naar Civil War.

Benjamin "En als je niet ondergesneeuwd wil worden is het misschien handiger iets te doen dat minder vergelijkbaar is."


Zeg dat maar tegen Disney.

benjamin

Avatar

Ed Crane "Wat is je punt hier precies? "
M'n punt is wat ik zeg, dat je niet op voorhand kunt zeggen dat een Captain America 3 zou ondergesneeuwd geraken tegenover deze film zoals jij eerder beweerde.

Airbender "Jij bent de epitome van voorbarigheid :+"
En waarom zou dat zo zijn? Voorbeelden of argumentatie graag...

Rolo2013

Avatar

airbender "Ik heb vaker gezegd dat jij overhaaste conclusies trekt, helaas is dat terug zoeken moeilijk omdat je maar de tien laatste reacties kan bekijken."


Hopelijk is Batman V Superman 12+

Ed Crane

Avatar

@Benjamin:
Disney denkt daar blijkbaar anders over. 'Op voorhand', ja, een theoretische abstractie is dat, terwijl elk gezond verstand zegt dat dit natuurlijk wel het geval is. Cap2 was leuk, maar zou ook ondergesneeuwd raken bij BvS; alle aandacht zou in de aanloop uitgaan naar BvS, niet een gewone Cap3. Nee ik heb daar geen kwantitatief onweerlegbaar wetenschappelijk bewijs voor verkregen uit een laboratorium, maar Disney ook niet en gezond verstand en intuïtie is genoeg, zo ook voor Disney die er Avengers 2.5 van hebben gemaakt.

Steve-O

Avatar

Ziet er fantastisch uit!!

Neothanos

Avatar

Waarom negeert iedereen Airbender niet gewoon?

Marvel vindt hij kut en dat moet ie ook van alle daken schreeuwen...
Hij is dat irritante jongetje dat nooit een ijsje kreeg terwijl iedereen dat wel kreeg en daarom ijsjes kut vindt. Nu krijgt hij eindelijk dat ijsje en moet hij dat meteen bij iedereen in zijn gezicht douwen.

Airbender, ik hoop dat je snapt dat je voor vele hier de pret bederft, en of dat je interesseert of niet, je bent en blijft elke dag hier het sukkeltje die iedereens bloed doet koken.

Ed Crane

Avatar

airbender "Ik heb vaker gezegd dat jij overhaaste conclusies trekt, helaas is dat terug zoeken moeilijk omdat je maar de tien laatste reacties kan bekijken."


Via Google kun je anders vrij gemakkelijk in de geschiedenis van discussies hier zoeken.

Brein8998

Avatar

Neothanos "Waarom negeert iedereen Airbender niet gewoon?

Marvel vindt hij kut en dat moet ie ook van alle daken schreeuwen...
Hij is dat irritante jongetje dat nooit een ijsje kreeg terwijl iedereen dat wel kreeg en daarom ijsjes kut vindt. Nu krijgt hij eindelijk dat ijsje en moet hij dat meteen bij iedereen in zijn gezicht douwen.

Airbender, ik hoop dat je snapt dat je voor vele hier de pret bederft, en of dat je interesseert of niet, je bent en blijft elke dag hier het sukkeltje die iedereens bloed doet koken."

:W :W :W

DeathShot

Avatar

Neothanos "Waarom negeert iedereen Airbender niet gewoon?

Marvel vindt hij kut en dat moet ie ook van alle daken schreeuwen...
Hij is dat irritante jongetje dat nooit een ijsje kreeg terwijl iedereen dat wel kreeg en daarom ijsjes kut vindt. Nu krijgt hij eindelijk dat ijsje en moet hij dat meteen bij iedereen in zijn gezicht douwen.

Airbender, ik hoop dat je snapt dat je voor vele hier de pret bederft, en of dat je interesseert of niet, je bent en blijft elke dag hier het sukkeltje die iedereens bloed doet koken."
dat is niet cool ieder heeft z'n eigen mening

benjamin

Avatar

DeathShot "dat is niet cool ieder heeft z'n eigen mening"
En zie je iemand ergens zeggen een probleem te hebben met een eigen mening van iemand?

Neothanos "Waarom negeert iedereen Airbender niet gewoon?"
Ik denk dat dat misschien nog het beste is.

Ed Crane "Cap2 was leuk, maar zou ook ondergesneeuwd raken bij BvS; alle aandacht zou in de aanloop uitgaan naar BvS, niet een gewone Cap3. Nee ik heb daar geen kwantitatief onweerlegbaar wetenschappelijk bewijs voor verkregen uit een laboratorium, maar Disney ook niet en gezond verstand en intuïtie is genoeg, zo ook voor Disney die er Avengers 2.5 van hebben gemaakt."
Alleen zit er toch wat tijd tussen beide films - ongeveer dezelfde tijd als tussen Age Of Ultron en Jurassic World pakweg.

JamesBond

Avatar

Ik heb de trailer nu ongeveer 5 keer gekeken en ik heb het idee dat Ben Affleck een beetje Batman gaat neerzetten zoals Batman is in de Arkham-games Smiley face

Ed Crane

Avatar

benjamin "Alleen zit er toch wat tijd tussen beide films - ongeveer dezelfde tijd als tussen Age Of Ultron en Jurassic World pakweg."


Ja nú ja, maar niet toen BvS zijn release date precies op die van Cap3 plaatste en Disney besloot Cap3 in Avengers 2.5 te veranderen en met hetzelfde inhoudelijke thema aan te komen zetten (superhelden tegen elkaar). En ik geef Disney geen ongelijk hoor, is commercieel gezien de slimste zet, dan weten ze ook dat DC liever z'n release date verzet; en als Disney die van een Cap3 zou verzetten, dan zouden ze zich hebben laten intimideren en dat zou dom zijn. Hoe het inhoudelijk uitpakt moeten we nog zien, maar zelf ben ik wel benieuwd.

Rolo2013

Avatar

Wie kan mensen bannen?

M0vieFreak

Avatar

Trailer meerdere malen gezien. Het blijft EPIC! :W

NieuwsFilm

meest populair