SDCC: Ook Domhnall Gleeson is een slechterik in 'Star Wars: The Force Awakens'

Alle schurken spreken over hun personages.

Naast een prachtige video van achter de schermen, werd tijdens het Comic Con panel van Star Wars: The Force Awakens ook de laatste slechterik onthuld. Domhnall Gleeson blijkt ene General Hux te spelen, waarvan je hieronder een (helaas niet al te scherpe) foto ziet. Naast hem ook de andere slechteriken van de film: Kylo Ren (Adam Driver) en Captain Phasma (Gwendoline Christie).

”Ik ben slecht,” vertelde Gleeson over zijn personage. Veel meer kon hij niet vertellen, behalve dat hij werkt vanaf de basis van de First Order, die de illustere naam Starkiller Base meegekregen heeft. Daarmee verwijst men naar de oorspronkelijk geplande naam voor Luke Skywalker.

Verder vertelde Christie over haar personage, de eerste vrouwelijke Stormtrooper: ”Ik ben erg blij dat onder het harnas een vrouw zit.” Daarmee wordt de franchise volgens haar een stuk relevanter. Tot slot mocht Adam Driver helaas niets vertellen over zijn personage en de connectie ervan met de Duistere Kant van de Force. Maar: ”We hebben niet veel gesproken over slecht of het kwaad. Het draaide meer om het verschil tussen slecht zijn en goed zijn, waar een groot verschil tussen bestaat.”





Lees hier al ons andere SDCC nieuws terug.



NieuwsFilm

meest populair