Events & Festivals

SDCC: 36 foto's BHS-video 'Star Wars: The Force Awakens'

Heel veel praktische effecten.

door Jim Pedd op 11.07.2015 om 17:06 in Events & Festivals
Eerder vandaag hadden we een video van achter de schermen bij Star Wars: The Force Awakens. Collider was zo vriendelijk 100 screenshots te maken op de video, waarvan we hieronder de 36 interessantste geselecteerd hebben. Voor meer kan je uiteraard naar de website surfen.

Hieronder zie je o.a. J.J. Abrams aan het werk, met hoofdrolspelers als Mark Hamill, Carrie Fisher, Daisy Ridley en Peter Mayhew. Verder zijn er veel beelden van de praktische effecten die gebruikt zijn bij de opnames. Hieronder eerst de video, gevolgd door de screenshots.


Lees hier al ons andere SDCC nieuws terug.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

BuckRogers

Avatar

Mooie beelden. Het ziet er naar uit dat Simon Pegg een of andere creatuur gaat spelen. Ben benieuwd of je hem wel herkend in de film.

KeesjeNL

Avatar

Die wezens zien er werkelijk geweldig uit, net als het andere getoonde beeld. Ik denk ook dat elke medewerker aan deze film is opgegroeid met de StarWars-mania en zich extra zullen inzetten voor een geweldige film. Ik heb zelf nooit veel met Star-Wars gehad, maar begint nu toch langzaamaan fan aan het worden van dit grote universum.

Ed Crane

Avatar

Behind-the-scenes: Abrams geeft George Lucas les hoe een Star Wars-film te maken ;)

Artificialis

Avatar

Ed Crane "Behind-the-scenes: Abrams geeft George Lucas les hoe een Star Wars-film te maken ;)"


Lachwekkende opmerking. Iedereen lijkt te vergeten dat George Lucas dit oorspronkelijk zo heeft bedacht. Abrams neemt hier gewoon letterlijk de stijl over die Lucas destijds zelf heeft geïntroduceerd.

skullsplitter

Avatar

Artificialis "Lachwekkende opmerking. Iedereen lijkt te vergeten dat George Lucas dit oorspronkelijk zo heeft bedacht. Abrams neemt hier gewoon letterlijk de stijl over die Lucas destijds zelf heeft geïntroduceerd."

Maar ook weer zelf uit het raam flikkerde bij de prequels, welke qua stijl nog steeds prima zijn maar niet het Star Wars gevoel oproepen door minder iconische ontwerpen.

Thiver

Avatar

In de wijze woorden van Harry S. Plinkett: "J.J. Abrams should have directed the prequels and George Lucas should have directed people to their seats in the theater." ;)

NieuwsFilm

meest populair