SDCC: Poster en traileromschrijving 'X-Men: Apocalypse'

En wie zijn de Four Horsemen van de Apocalypse?

De poster van Bryan Singers X-Men: Apocalypse die gisteren tijdens de SDCC werd uitgedeeld, is nu ook officieel online gezet. Het beeld toont ons Oscar Isaacs En Sabah Nur / Apocalypse. Verder hebben we een omschrijving van de beelden die tijdens het Comic-Con panel vertoond werden. Hieronder eerst de traileromschrijving, vervolgens de poster.

Het begint met een montage van visioenen die Jean Grey (Sophie Turner) heeft. Ze ziet vernietiging, het einde van de wereld, maar volgens Charles Xavier is dat niets meer dan een droom. Maar aan die droom komt snel een einde, want een voiceover zegt: ”In mijn vele levens heb ik veel namen gehad: Ra, Krishna, Yaweh.”

”Ik was er om de vlam van het ontwaken van de mensheid aan te wakkeren. Om het wiel van beschaving te laten draaien.” Dat wordt uitgesproken door dezelfde figuur die de voiceover doet en is uiteraard Apocalypse. Dan zijn er beelden van Moira Mactaggart, die zegt: ”Ik volgde een van hen, ze geloven dat tienduizenden jaren geleden een oud wezen geboren is. ’s Werelds eerste…” En dan afgemaakt door Xavier: ”Mutant”.

Vervolgens zijn er wat shots van Raven die bezorgd kijkt, Beast die boos kijkt. En beelden van Apocalypse, die een speech houdt zoals Magneto dat ook regelmatig deed. ”Jullie zijn allemaal mijn kinderen. En jullie zijn verloren. Omdat jullie de verkeerde leider volgen.” Vervolgens zijn er shots van Magneto, Nightcrawler en Storm. Dan zien we Magneto, die wat dialoog krijgt: ”Wie ben je verdomme!”

Een onthulling van de blauw-paarse Apocalypse vervolgens. ”Kom maar kijken.” Vervolgens zijn er nog shots van Xavier die opmerkt dat ”hij ons allemaal kan beheersen” en ”nog nooit krachten zoals deze” gevoeld te hebben.

Tijdens het panel bleken Storm, Psylocke, Angel en Magneto de Four Horsemen te zijn, die Apocalypse bijstaan in zijn strijd om de wereld te veroveren. Hieronder de poster.



Lees hier al ons andere SDCC nieuws terug.



NieuwsFilm

meest populair