SDCC: Omschrijving trailer 'Suicide Squad'

Wat kregen fans in San Diego te zien?

Gisteren was er niet alleen een trailer voor Batman v Superman: Dawn of Justice te zien tijdens het Comic-Con panel van Warner Bros., maar ook een voor David Ayers Suicide Squad. Die is helaas niet vrijgegeven voor het grotere publiek, maar omschrijvingen zijn er genoeg, dus hieronder hebben we één van de vele omschrijvingen samengevat.

De trailer begint met Amanda Waller, die een etentje heeft met wat collega’s. Zij stelt het idee voor van het Suicide Squad, een groep antihelden die ze zelf moet selecteren uit de meest geharde criminelen. Samen moeten ze zelfmoordmissies ondernemen, die als ze mis gaan geen band hebben met Waller en haar organisatie. De ietwat te zelfverzekerde Waller kent de zwaktes van alle slechteriken en zou daarom in staat zijn hen te beheersen.

Dan zijn er introducties van de afzonderlijke slechteriken. Zo wordt Harley Quinn gezien terwijl ze ondersteboven hangt in haar cel. Deadshot uit zijn frustratie op een boksbal en de Killer Croc verschuilt zich onder een capuchon. Andere leden moeten ook snel gevonden worden in de Arkham Asylum. Vervolgens is er een montage van de Squad, dat verschillende missies onderneemt.

Zo zijn er shots te zien van een overval met veel geweerschoten en is er zelfs een beeld van de Batmobile die hen achtervolgt. Elk teamlid doet z’n best om te winnen, maar ook zij lijken gewond te raken. Wat de chaos veroorzaakt is niet duidelijk te zien verder. Aan het einde van de trailer verder de onthulling van de Joker, die maniakaal lacht en met elektrokabels iemand lijkt te martelen…



Lees hier al ons andere SDCC nieuws terug.



NieuwsFilm

meest populair