Olivia Munn over Psylocke's sexy kostuum in 'X-Men: Apocalypse'

Plus een tekstloze versie van de cover van Entertainment Weekly.

De eerste foto's uit en voor de superheldenfilm X-Men: Apocalypse hebben flink wat losgemaakt. Enerzijds was Oscar Isaacs slechterik Apocalypse bijzonder opvallend paars en anderzijds zagen we een zeer sexy geklede Psylocke, gespeeld door actrice Olivia Munn. Tegenover Entertainment Weekly gaf ze tekst en uitleg.

In de film van Bryan Singer speelt Munn de mutant Psylocke, die in de comics beschikt over telekinetische krachten en ze is immuun voor vijandige telepathie en alle vormen van mentale, magische en psychische veranderingen. "Psylocke's outfit of uniform of pak of hoe je het ook wil noemen is erg sexy," bevestigt Munn tegenover EW. "Maar het is niet belangrijk wat ik draag, zolang maar duidelijk is wie zij is. Ze is erg sterk, dodelijk en krachtig. Het maakt niet echt uit wat ze aan heeft zolang ze maar die sterkte en aanwezigheid heeft."

Hieronder nogmaals de foto met Munns Psylocke (rechts):



Overigens wat het dragen van het outfit niet een van de makkelijkste opdrachten: "Het zit als gegoten, maar het was niet altijd even eenvoudig. Soms zat het helemaal verkeerd. Op de eerste dag trok een gedeelte stuk..."

X-Men: Apocalypse verschijnt 19 mei 2016 in de Nederlandse bioscoop. En hieronder de cover van Entertainment Weekly, alleen dan zonder tekst (klik voor een vergroting):



NieuwsFilm

meest populair