Ontmoet de Bond-girls van 'Spectre'

We hebben foto's en details over de personages.

USA Today heeft vier nieuwe foto’s van Bond-film Spectre en wat details over de Bond-girls die een rol gaan spelen in de film. We zien beelden van Léa Seydoux als Madeleine Swann, Monica Bellucci als Lucia Sciarra, Naomie Harris als Eve Moneypenny en Stephanie Sigman als de mysterieuse Estrella.

Madeleine Swann: ”De dokter-dochter van een moordenaar. Swann ontmoet Bond in haar Oostenrijkse kliniek en ondanks dat er een klik tussen de twee is, kan hun eerste ontmoeting vooral als abrupt omschreven worden,” vertelde Seydoux over haar personage.



Lucia Scarria: de weduwe van een vermoorde maffiabaas, die in Italië door Bond bezocht wordt. ”Ze komt uit een mannenwereld, maar als de aantrekkingskracht tussen hen plaatsvindt en ze zich realiseert dat ze vrouwelijke kracht over hem heeft, vertrouwt ze hem om haar te redden,” vertelde Belluci over de band van haar personage met dat van Daniel Craig.



Eve Moneypenny: Naomi Harris keert terug als Eve Moneypenny en haar verhaallijn uit Skyfall speelt een belangrijke rol in deze film. ”Het heeft ervoor gezorgd dat ze haar beroep opnieuw bekijkt en wat ze met haar leven wil,” aldus Harris. ”Ze wil op een andere manier steun krijgen. Er zit een bepaalde volwassenheid in de manier waarop ze de boel bekijkt.”



Estrella: Helaas wilde Stephanie Sigman weinig vertellen over haar personage, zelfs niet haar achternaam. ”Ze lijkt erg op mij,” vertelde de actrice. ”We vinden het fijn plezier te maken en zijn plezierige mensen. Ik vond het erg gemakkelijk om haar te spelen, om gewoon mee te gaan met de stroming en mezelf te zijn.”



NieuwsFilm

meest populair