Plan om Emma Watson te ontvoeren: waar of niet waar?

Moet de actrice wat vaker achterom gaan kijken?

Nee, we hebben het niet over een verhaallijn voor de nieuwe Belle en het Beest film. Emma Watson zou het slachtoffer worden van een mogelijke ontvoering, nadat een verschrikkelijk plan kenbaar werd gemaakt aan de mensen die aan het werk zijn op de set van Beauty And The Beast. Maar gaat het hier om een grapje of moet de actrice wat vaker achterom gaan kijken?

Het verhaal van het plan om Emma te ontvoeren op de set van de Disney film in London is niet waar. "De productie heeft het verhaal onderzocht en het zou niet waar zijn," aldus een woordvoerder. "Emma Watson is niet in gevaar." De 25-jarige actrice is veilig en vrolijk aan het werk.

Het originele verhaal, openbaar gemaakt door The Sun, vertelde dat twee medewerkers van de studio bezig waren met het plannen van de ontvoering van de Harry Potter-actrice. De medewerkers zouden in een andere taal dan Engels hebben gesproken over het plan in een taxi, niet wetend dat de chauffeur hun kon verstaan. De chauffeur zou de studio hebben gewaarschuwd.

Het is niet de eerste keer dat dit soort verhalen te ronde gaan over de actrice haar veiligheid. In 2011 kwam de actrice oog in oog te staan met een stalker terwijl ze bezig was met het filmen van Noah.



NieuwsFilm

meest populair