Charlie Hunnam wil meer focus op personages in 'Pacific Rim 2'

De eerste film bracht in 2013 wereldwijd meer dan 400 miljoen dollar in het laatje.

We weten al een tijdje dat Pacific Rim 2 gemaakt gaat worden en dat zowel regisseur Guillermo Del Toro als hoofdrolspeler Charlie Hunnam zullen terugkeren. Hunnam heeft zich tijdens een interview met Entertainment Weekly nu uitgesproken over wat hij het liefste zou willen zien in het vervolg. Zijn wens om meer focus op de personages dan op de monsters te leggen, zou wel eens kunnen uitkomen, gezien het feit dat het budget van de sequel lager zal uitvallen dan dat van het eerste deel:

''Als alles zo technisch wordt, nemen die technische aspecten soms een beetje het voortouw. Je moet dus je plekje zien te vinden tussen al die verschillende dingen. Ik denk dat het creëren van een nieuwe wereld en allerlei monsters ontzettend cool is, maar het moet wel secundair zijn aan het verhaal. Als die dingen belangrijker worden dan het verhaal, wordt ik altijd erg nerveus. Hoewel we bij Pacific Rim keihard ons best hebben gedaan om spektakel en verhaal te combineren, denk ik dat het spektakel toch de overhand had. Niet dat ik niet trots ben op de film; ik vond hem erg goed en de film deed wat er werd beloofd. Het zou wel mooi zijn als we nu meer van de personages gaan zien.''

Pacific Rim had zijn populariteit natuurlijk vooral te danken aan Del Toro's visuele stijl en ontwerpen, maar het script was op momenten aan de zwakke kant. Del Toro en co-scenarist Travis Beacham zullen opnieuw het script schrijven van Pacific Rim 2, maar worden nu geholpen door Zak Penn, die hopelijk het geheel wat meer diepte zal geven. Pacific Rim 2 moet in augustus 2017 de bioscopen bereiken.



NieuwsFilm

meest populair