Gigantische sets op foto's 'X-Men: Apocalypse'

En Tye Sheridan vertelt over Cyclops.

Regisseur Bryan Singer heeft weer wat foto’s van de set van X-Men: Apocalypse geplaatst op zijn Instagram. Verder sprak acteur Tye Sheridan met Indiewire over het spelen van Cyclops. Hij onthulde daarbij al wat details over zijn personage.

Eerst echter de setfoto’s. Het zijn er twee, en het betreft sets van de delen van de film die zich in Egypte afspelen. De eerste foto, waarvan het bijschrift op de puntjes van mijn tenen door een gebroken Caïro luidde.



En dan de tweede setfoto: dit brengt me terug naar Raiders of the Lost Ark. We zien een beeld van een tempel.



En dan zijn er nog de opmerkingen van Sheridan over de rol van Cyclops. ”Het spelen van de rol dwong me om alles te gebruiken wat ik geleerd heb van het spelen van alle personages tot nu toe,” begon hij. ”Mijn personage is boos en een beetje verloren. Ik heb een beetje het gevoel dat veel van mijn personages zich daar bevonden toen ik ze leerde kennen. Dus op momenten van transitie waarin ze zaken over zichzelf ontdekken en daarmee worstelen. Hij leert nu hoe het is om mutant te zijn en probeert om te gaan met zijn superkrachten. De manier waarop hij daarmee omgaat vind ik geweldig, het is niet alsof hij meteen een superheld is. Je ziet vooruitgang in het personage, waar hij vandaan komt en wat hij moet zien te overwinnen en waar hij dan strandt.”

De film gaat in mei 2016 in première.



NieuwsFilm

meest populair