Marvel geeft blik vrij op kostuum Wasp

Het personage zal een rol krijgen in Phase Three.

Marvel heeft een eerste foto vrijgegeven van het kostuum van de Wasp, de superheldin die gespeeld gaat worden door Evangeline Lilly. Mocht je de film nog niet gezien hebben, kan je beter niet verder scrollen na de afbeelding van het kostuum. Onderstaande tekst bevat spoilers!



Evangeline Lilly was al in Ant-Man te zien als Hope Van Dyne en droeg toen geen kostuum. In interviews gaf de actrice vervolgens te kennen dat ze in de toekomst het pak mag dragen. Eén van de verhaallijnen die een belangrijke rol speelt in Ant-Man, is dat Hank Pym (Michael Douglas) zijn dochter Hope niet het pak van Wasp wil laten dragen. Hij is bang dat ze net als haar moeder Janet om het leven komt bij het gebruiken van het pak. De eerste after-credits scène laat zien dat hij van gedachten veranderd is.

Hij neemt Hope mee naar een geheime ruimte en onthult haar eerste Wasp-pak, waarop Hope zegt: ”het werd tijd”. Bovenstaande afbeelding is een blik op het pak, zoals dat in de film getoond werd. Ze zal het pak niet gaan dragen in Captain America: Civil War, maar volgens Kevin Feige wel in andere Phase Three-films.



NieuwsFilm

meest populair