Gevaarlijke 'Deadpool' zwaait met zwaarden op nieuwe foto's

De Marvel-held is klaar voor de strijd.

Het nieuwe nummer van Empire Magazine bevat een uitgebreide special over Tim Millers Deadpool. Nu heeft het vakblad een drietal nieuwe foto's vrijgegeven van de film, waarop meerdere personages te zien zijn. We zien de titelheld, Wade Wilson a.k.a. Deadpool (Ryan Reynolds), met getrokken zwaarden en samen met Vanessa Carlysle, a.k.a. Copycat (Morena Baccarin) en Ellie Phimister a.k.a. Negasonic Teenage Warhead (Brianna Hildebrand).

Binnenkort zal vermoedelijk de eerste trailer van de film, die ontzettend positief ontvangen werd tijdens de San Diego Comic-Con, vrijgegeven worden. Afgelopen week werd een 2,5 minuten durende trailer nog gekeurd in de Verenigde Staten, een feit dat meestal duidt op een snelle verschijning. Daar komt nog bij dat Reynolds beloofde binnen drie weken nieuws te hebben over de trailer die tijdens de SDCC vertoond werd. Deze week is die derde week, dus vermoedelijk volgt snel meer.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Waar de film precies om zal draaien is niet bekend. We kennen wel het verhaal van Deadpool als voormalig Special Forces agent Wade Wilson, op wie experimenten uitgevoerd worden, waardoor hij versnelde helingskrachten krijgt. Hij besluit vervolgens als huurling met de naam Deadpool aan de slag te gaan. De solofilm gaat in februari 2016 in première.



NieuwsFilm

meest populair