Michael Douglas heeft niet getekend voor meer Marvel-films

Maar zou graag als een wat meer bizarre Hank Pym terugkeren.

De meeste acteurs die tekenen voor een Marvel-film, doen dat meteen voor meerdere films. Michael Douglas, die op dit moment in Ant-Man te zien is als Hank Pym, blijkt dat niet gedaan te hebben. In een interview met Yahoo! vertelde hij niet getekend te hebben voor meer films. Toch staat de acteur open voor een terugkeer, mits zijn personage meer te doen krijgt.

”Ik kreeg enkel de taak om expositie en het verhaal te vertellen,” vertelde Douglas. ”Ik vond het prima om dat te doen hoor. Maar ik hoop een volgende keer wat vreemder te mogen worden.” Maar of die volgende keer er komt is dus nog niet perse zeker: ”Ik heb nog nergens voor getekend,” aldus de acteur. ”Ik heb er veel van geleerd en kijk uit naar meer als het op mijn pad terecht komt, maar mocht dat niet zo blijken te zijn, ik heb in elk geval genoten van de ervaring.”

De film van regisseur Peyton Reed laat zien hoe Hank Pym de dief Scott Lang (Paul Rudd) rekruteert om het Ant-Man pak te dragen. Hij kan daarmee krimpen en moet het gebruiken om samen met Pyms dochter Hope (Evangeline Lilly) slechterik Darren Cross (Corey Stoll) een halt toe te roepen. Ant-Man draait op dit moment in de Nederlandse bioscopen.

Vinden jullie dat Douglas terug moet keren voor een eventueel vervolg?



NieuwsFilm

meest populair