Regisseur Dennis Dugan neemt 't op voor Adam Sandler

Het falen van 'Pixels' aan de box office wordt de komiek in de schoenen geschoven.

Hoewel films en humor subjectieve ervaringen opleveren, krijgt acteur Adam Sandler het dikwijls zwaar te verduren. Zijn komedies worden regelmatig zwak geacht en moeten vooral stand houden met behulp van Sandlers vaste fans. Regisseur Dennis Dugan (die o.a. Happy Gilmore, Big Daddy en beide Grown Ups met Sandler maakte) vindt het allemaal maar onterecht. En dit liet hij weten ook tegenover The Hollywood Reporter.

"Het kan me geen fuck schelen wat de critci van die films denken. Waar ik wel een fuck om geef is dat bijna al mijn films op nummer één uitkomen en gigantische winst voor de studio's maken. Mensen kopen, huren en quoten de films en ze hebben het naar hun zin tijdens het kijken. Waar halen ze verdomme het lef vandaan om hem een waardeloze entertainer te noemen?"

Dugan is ook verantwoordelijk voor films zoals Problem Child en Brain Donors. Die werden allebei met de grond gelijk gemaakt. Sindsdien neemt hij de moeite niet meer om recensies van zijn films te lezen. Hij acht de kritieken op de Grown Ups-films dan ook triviaal.

Hij verklaarde zichzelf: "Om een hekel aan 'Grown Ups' te hebben is ronduit belachelijk. Het is een grappige film. Het was de bedoeling niet dat het meer dan een vermakelijke film zou worden, eentje waarbij je op je gemak zit en veel om kan lachen met vrienden waar je mee rondhangt."

De regisseur onthulde eveneens dat er over een tweede vervolg gesproken wordt.



NieuwsFilm

meest populair