'Ben Affleck datet met oppas van kinderen'

De twee zouden erg met elkaar aan het flirten zijn.

Ben Affleck (Good Will Hunting, Argo) zou sinds enige tijd afspraakjes hebben met de oppas van zijn kinderen. Volgens ingewijden zouden de twee erg met elkaar aan het flirten zijn. Dat meldde Us Magazine.

Affleck en Christine Ouzounian zouden meerdere keren samen op pad zijn geweest. "En dan zijn ze steeds heel flirterig,” aldus een ingewijde, die de kinderoppas goed kent. Ouzounian zou in het voorjaar van 2015 door Affleck en zijn ex Jennifer Garner zijn aangenomen om op de drie kinderen te passen. Toen Garner merkte dat er meer aan de hand was tussen haar echtgenoot en de oppas, besloot ze haar te ontslaan.

"Christine zegt dat Ben haar echt heel leuk vindt. Ze zegt dat het ware liefde is,” aldus een bron. Een woordvoerder van Affleck ontkent dat de acteur weer verliefd is. "Alle verhalen over een romantische relatie zijn ongegrond en onjuist." Affleck en Garner kondigden eind juni aan te gaan scheiden na een huwelijk van tien jaar. Ze hebben drie kinderen samen: de 9-jarige Violet, Seraphine van zes en Samuel.

NieuwsFilm

meest populair