Charlize Theron heeft een tweede kindje geadopteerd

In juli kreeg de actrice de volledige voogdij over het meisje.

Charlize Theron, bekend van The Italian Job en The Road, heeft een tweede kindje geadopteerd. In juli heeft zij de volledige voogdij over het meisje gekregen.

In 2012 adopteerde de 39-jarige actrice haar zoontje Jackson uit Zuid-Afrika. Op jonge leeftijd was Charlize er al zeker van dat ze ooit wilde gaan adopteren. "Mijn moeder vond ooit een brief van mij uit mijn kindertijd waarin ik had geschreven: 'Zou iemand mij willen meenemen naar een weeshuis zodat ik een baby kan adopteren?", aldus de actrice.

Charlize zou zes maanden hebben samengewerkt met het adoptiebureau om een kindje te vinden. Het Afro-Amerikaanse meisje is in de Verenigde Staten geboren en heeft de naam August gekregen.

Even geleden had Charlize nog een relatie met acteur Sean Penn. Het is nog steeds onduidelijk waarom de twee uit elkaar zijn gegaan, maar volgens enkele bronnen zou de actrice hebben gevraagd om een adempauze. "Ze houdt nog steeds van hem, maar ze heeft even wat tijd voor zichzelf nodig," aldus de bron. "Een relatie met Sean is een fulltime baan, hij is een geweldig mens, maar van tijd tot tijd kan hij ook vermoeiend zijn."

NieuwsFilm

meest populair