Celebrity

J.J. Abrams brak rug tijdens opnames Star Wars

Hij probeerde Harrison Ford te helpen toen zijn enkel klem zat.

door Ciara Voets op 01.08.2015 om 14:19 in Celebrity
Vorig jaar brak Harrison Ford zijn enkel tijdens het filmen van Star Wars: Episode VII - The Force Awakens, maar wat niet werd verteld is dat regisseur J.J. Abrams zijn rug brak toen hij Ford probeerde te helpen.

Harrison Ford, die opnieuw als Han Solo te zien zal zijn, brak zijn enkel toen de deur van de Millennium Falcon opeens naar beneden kwam, waardoor zijn enkel negentig graden werd gedraaid. Toen J.J. Abrams probeerde te helpen met de deur omhoog tillen, brak hij zijn rug. Abrams, die overal altijd heel geheim over doet, vertelde niemand over deze blessure en droeg een brace onder zijn shirt.

Harrison revalideerde veel sneller dan Abrams. "Die man is een echte superheld", aldus Abrams over Ford. "Enkele maanden na het incident kwam Harrison vanaf de andere kant van de studio naar mij toe gesprint, echt sneller dan ik ooit zou kunnen rennen. Ik droeg toen nog steeds een brace voor mijn rug en Harrison zei, 'Hey J.J.!' Waarop ik zei, 'Hi, Harrison Ford, Oeff.. het doet pijn op deze manier praten.' Ik voelde me echt een mietje."

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair