'Kingsman' en 'X-Men'-acteurs in beeld voor 'Robin Hood: Origins'

Vijf acteurs zouden een kans maken.

Hollywood is al jaren geobsedeerd door het verhaal rond Robin Hood. Om de paar jaar verschijnt er een grote productie en doorlopend worden er nieuwe projecten opgestart. Een van de nieuwe pogingen is Robin Hood: Origins, een film rond de beginjaren van de volksheld. Er zijn drie acteurs in beeld om de titelrol te vervullen.

De website Deadline meldt dat Lionsgate de volgende drie namen hoog op het verlanglijstje hebben staan. Ten eerste is er Taron Egerton, vooral bekend uit het recente Kingsman: The Secret Service. Ook Jack Huston (HBO's Boardwalk Empire) is beoogd kandidaat en als derde prijkt de naam van Jack Reynor (Transformers: Age of Extinction) op het lijstje.

Naast bovenstaande namen worden er nog twee acteurs genoemd. The Maze Runner-acteur Dylan O’Brien zou in beeld zijn en Nicholas Hoult (X-Men: Apocalypse) mag ook hopen op de rol.

Robin Hood: Origins zou een meer grauwe versie worden van het herkomstverhaal en de opnames moeten volgens de berichten begin 2016 van start gaan, zodat het de eerste nieuwe Robin Hood-film wordt sinds Ridley Scotts Robin Hood.



NieuwsFilm

meest populair