Brute eerste trailer 'Deadpool'!!

En daar is ie dan: de red-band trailer van de veelbelovende superheldenfilm.

Na jaren van gedoe ging Deadpool dit jaar eindelijk in productie. Acteur Ryan Reynolds en regisseur Tim Miller kregen 20th Century Fox zover om te investeren in de X-Men spin-off die zelfs het label R-rated mag dragen. Nadat de diehard-comicfans al een preview kregen tijdens San Diego Comic Con en we gisteren de trailer trailer zagen, zie je hieronder de officiële Red Band-trailer!

Reynolds heeft de fans van Wade Wilson a.k.a. Deadpool a.k.a. Merc with a Mouth beloofd dat hun film recht zal doen aan het personage uit de strips. Een eerste stap is al het reeds onthulde kostuum dat als twee druppels water lijkt op de versie uit de Marvel comics. Daarnaast zal Deadpool de "Vierde wand" doorbreken door rechtstreeks de kijker toe te spreken. Iets dat bijvoorbeeld ook gebeurt in Netflixs House of Cards.

De X-Men spin-off, die waarschijnlijk raakvlakken heeft met de andere X-Men films, draait vanaf 11 februari 2016 in de Nederlandse bioscoop. Hieronder eerst de NSFW/Red Band-trailer en daarna de gewone Green Band-trailer:



In het oorsprongsverhaal Deadpool is de voormalig Special Forces-agent Wade Wilson een huurling die door een experiment de kracht krijgt versneld te genezen. Met zijn nieuwe capaciteiten jaagt Deadpool op de persoon die zijn leven bijna verwoestte. Aanvullende rollen zijn voor Ed Skrein (Ajax), T.J. Miller (Weasel), Morena Baccarin (Copycat), Gina Carano (Angel Dust) en Brianna Hildebrand als Negasonic Teenage Warhead. Hieonder ook de teaser poster:



NieuwsFilm

meest populair