Bekijk de geinige teaser voor de trailer van 'Deadpool'

Wat een postmoderne superheld, die Deadpool!

Hieronder kan je de eerste trailer voor de trailer van Tim Millers Deadpool bekijken. Morgen wordt de volledige trailer tijdens de talkshow van Conan O’Brien vrijgegeven. Voordat het zover is, heeft 20th Century Fox dus nog een teaser vrijgegeven. Inclusief fikse kritiek op 20th Century Fox voor het dichtnaaien van de mond van Deadpool in de eerste film. En verder wordt de vierde wand ook al doorbroken in onderstaande beelden, voor velen een positief teken, omdat daar in de comics een belangrijke rol voor weggelegd is.

De hoofdpersoon van de film is uiteraard Wade Wilson a.k.a. Deadpool (Ryan Reynolds). Andere belangrijke personages, die we al op foto’s voorbij zagen komen, zijn Vanessa Carlysle, a.k.a. Copycat (Morena Baccarin) en Ellie Phimister a.k.a. Negasonic Teenage Warhead (Brianna Hildebrand).

Over het verhaal van de solofilm is verder nog maar weinig bekend. Vermoedelijk krijgt de Merc with a Mouth een oorsprongsverhaal. De trailer van morgen zal naar verwachting vergezeld worden van een synopsis. Voordat het zover is, moeten we het nog doen met onderstaande beelden. Deadpool gaat in februari 2016 in première.



NieuwsFilm

meest populair