Michael Fassbender en James McAvoy terug voor meer X-Men films?

En zie een fraaie setfoto: Storm kijkt uit over Cairo.

Volgens Heroic Hollywood zijn Michael Fassbender en James McAvoy nog niet klaar met het spelen van hun personages Magneto and Professor X in het X-Men Universum van 20th Century Fox. De website meldt dat ze hun aflopende contracten hebben uitgebreid.

Eerder werd bekend dat hun contracten afliepen na de deelname aan het volgend jaar te verschijnen X-Men: Apocalypse. Na deze superheldenfilm hebben ze allebei drie keer hun personage gespeeld. Heroic Hollywood wist niet te melden of er opnieuw een deal is gesloten voor meerdere titels.

X-Men: Apocalypse-regisseur Bryan Singer gaat ondertussen vrolijk door met het promoten van zijn film. Hieronder zie je een setfoto van actrice Alexandra Shipp die de rol speelt van de mutant Storm. Singer deelde de foto op Instagram en begeleidde deze met de tekst: "Storm kijkt uit over #1983 #Cairo door de magie van real time #simulcam." De techniek is door James Cameron ontwikkeld voor zijn film Avatar. Tijdens de opnames met groene schermen kan het resultaat gelijk bekeken worden met computer geanimeerde achtergronden.



NieuwsFilm

meest populair