Tom Cruise heeft dochtertje al twee jaar niet gezien

Hoe verschrikkelijk het ook is, Suri zal opgroeien zonder vaderfiguur.

Tijd doorbrengen met zijn dochter is pas echt een missie die 'impossible' is voor Tom Cruise. De acteur zou zijn 9-jarige dochtertje al twee jaar niet hebben gezien.

Tom zou enkele straten verder dan zijn dochter hebben verbleven in New York, maar het kwam niet in de acteur op om Suri te bezoeken. "Dat is de realiteit," aldus een bron. "Hij kwam om zijn nieuwe film Mission: Impossible - Rogue Nation te promoten, maar had opnieuw geen behoefte om tijd te maken voor Suri."

Volgens enkele bronnen zou het komen door zijn religie. "Het is mogelijk dat Tom zijn dochtertje Suri niet wil zien, omdat Katie en haar familie negatief spreken over hem en Scientology," aldus voormalig Scientology-aanhanger Marc Headley. "Het is beter om dan geen contact te hebben met zulke mensen. Zij zullen problemen veroorzaken en in de weg staan."

Hoe verschrikkelijk het ook is, Katie Holmes had volgens een bekende van Tom kunnen verwachten dat haar dochtertje haar vader niet zou zien. "Katie wist dat een ontmoeting niet zou gebeuren. Maar Suri dacht dat ze haar vader even zou kunnen zien," aldus een vriend van de 52-jarige Hollywood-acteur.

"Tom en Suri hadden een geweldige relatie met elkaar, maar het zijn nu twee verschillende mensen in twee verschillende plaatsen geworden. Suri wil haar vader zien, maar Tom heeft dit nog steeds niet toegelaten. Het zal ook niet gaan gebeuren, het zal haar hart breken. De kleine meid zal op moeten groeien zonder vaderfiguur, terwijl ze haar vader film na film ziet maken. Het is een ondenkbare situatie," aldus een bekende van Tom.



NieuwsFilm

meest populair