Angelina Jolie over het regisseren van 'By the Sea'

Zij en Brad Pitt spelen een man en vrouw met huwelijksproblemen.

Acteur Brad Pitt zal vast en zeker een kleine hartaanval hebben gekregen toen hij door zijn vrouw, Angelina Jolie, benaderd werd om in een drama te spelen over huwelijksproblemen. Nochtans stemde hij er mee in en Jolie nam de taak weer op van regisseuse. Vorige week donderdag verscheen de eerste trailer van By the Sea, welk je hier terug kan vinden.

De 40-jarige Jolie, die eveneens het scenario voor haar rekening nam, legde in een interview met DGA uit dat het plot om een ongelukkig stel draait dat op vakantie gaat naar Frankrijk en daar in aanraking komt met twee pasgetrouwde geliefden die in hun hotel aan de zee verblijven. De film werd in Malta opgenomen.

"Het was heel erg zwaar. Ik moest Brad en mezelf regisseren in een scène waarin we ruzie hadden en agressie en frustratie op elkaar afreageerden. We maakten grappen dat de crew in een huis woonde waarin de ouders continue ruzie maakten en dat zij niet wisten waar ze moesten staan of naartoe moesten kijken."

Het filmen van het drama vond plaats tijdens de huwelijksreis van de twee. Jolie vulde aan: "We zijn trots op onszelf dat we moedig genoeg waren om het te doen. Ik denk dat 'By the Sea' de moeilijkste film voor mij tot op heden is, omdat het project geen huidig probleem aankaart. Het is iets dat ik niet vaak zal doen. Het is een art film, het soort film dat ik graag bekijk, maar niet iets waar ik gewoonlijk in gecast wordt."

Wie Jolie en Pitt graag woedend op elkaar zien worden: eind november zal het romantische drama in onze bioscoopzalen arriveren.



NieuwsFilm

meest populair