Drie onthullende setfoto's 'X-Men: Apocalypse'

Zo zien we de vechtkooi van Angel.

De setfoto’s van Bryan Singers X-Men: Apocalypse blijven binnenstromen. Vandaag hebben we er maar liefst drie van jullie, waarvan eentje heel goed bij eerder vrijgegeven concept art past. De beelden die Singer op zijn Instagram-pagina heeft gezet tonen vernietiging, een mutantenvechtclub en een drietal kostuums in wat lijkt op een scheepscontainer.

Hieronder eerst een foto die ogenschijnlijk in het Midden-Oosten gesitueerd is. "Heeft iemand iets laten vallen?" luidt het bijschrift.



En dan de eerder genoemde foto van de drie kostuums. "Doet me denken aan #area51 #roswell" schrijft Singer bij deze foto.



Tot slot nog een foto van een scène die zich in Oost-Berlijn afspeelt. "#vechtclub #benhardy #angel" is het bijschrift. De foto past bij een eerder vrijgegeven stuk concept art, waarop we Angel zagen in een vechtkooi.



X-Men: Apocalypse is de afsluiter van de First Class-trilogie. De film speelt zich in 1982 af en introduceert een hele reeks nieuwe en jonge mutanten, terwijl de oude garde het samen met hen op moet nemen tegen een oeroude mutant, Apocalypse (Oscar Isaac). Apocalypse gaat op 19 mei 2016 in première.



NieuwsFilm

meest populair